31. heti ultrahangon azt mondták, hogy fejvégű a baba. De én meg azt érzem a mozgásából, hogy keresztbe fekszik bennem, vízszintesen. Ez lehet?
Szia! Ezen én is sokat gondolkodom, félek hogy megfordul.
A csuklást lent érzem ,szóval szerintem fejjel lefelé van, rugdosni felefelé rúg.
Remélem nem vicceli meg a mamit!:-)
A csuklást én is petefészkemnél (bal) szoktam érezni, nekem is fejvégű fekvésben van, legalább is a 30. heti UH-on úgy volt.
Néha már nem tudom, hogy milyen testrészét nyomja ki Talán a fenekét? A lábát - szerintem - a bal oldalamnál szoktam érezni.
A hasam is féloldalasan el szokott deformálódni.
36 hetes
Én is oldalt éreztem a mozgását (jobb oldalon), mégis fejjel lefelé volt. Szépen beilleszkedett, meg sem fordult születésig.
Sztem ne aggódj, már tényleg kicsi az esélye, h megforduljon és a helye is egyre kevesebb.
Ha mégis megfordulna, még lesz UH, majd kiderül. És még akkor is visszafordulhat a helyes irányba a végéig. Meg ezen segíteni is tudnak.
Véleményem szerint nem fog már megfordulni. Kevés a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!