Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok félidős kismamik?

Hogy vagytok félidős kismamik?

Figyelt kérdés

Általában nektek mennyit mozog a baba??Tudjátok már a nemét?

Nekünk kislányt mondtak utolsó uh-on!!Ez mennyire lehet biztos?

2011. ápr. 12. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
26 hetet töltöttem éppen ma. Kisfiú lesz ez biztos nagyon izgága kis pocak lakó. A pocim már hatalmas de nagyon imádok terhesnek lenni. Bár azt is várom már hogy foghassam. Egyébként remekül vagyok. Sok boldogságot neked kérdező.
2011. ápr. 12. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam 24 hetet.
2011. ápr. 12. 15:30
 3/6 Edit12 ***** válasza:
Ma töltöm a 22 hetet. Igazából minden rendben, sokat mozgolódik, már az egész család keze a pocakomon van, mihelyst leülök. De ez nagyon jó. Nem tudom, h azért mert 3. gyerkőc és nem vagyok mai csirke, de szörnyen fáradékony vagyok. Szerintetek mitől?
2011. ápr. 12. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én 21. hetet kezdtem 2 napja. Első babám, aki az uh szerint kislány lesz. Én nagyon jól érzem magam, szinte tünet mentes a terhességem. Nem volt semmi rossz tünet, csak a mensi kimaradás :) Napközben kevesebbet mozog, éjszaka, hajnalba, meg folyamatosan mozgolódik. De van olyan napunk is amikor nappal többet mozog. Mikor milyen kedve van :D
2011. ápr. 12. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok! Ma voltam genetikai ultrahangom,és mit mondjak nagyon felhúztak. A dokim szabin van így helyettesítették,rákérdeztem a baba nemére és lelőtt a doki,hogy azért van a 4D ultrahang hogy ott megmondják. Pedig a combcsontot nézte,nem igaz hogy nem tudta volna már megmondani,biztos direkt csinálta. Mérges vagyok!!! Amúgy 13 hetes 4D fiút mondták és szerettem volna ha megerősítik ezt,mert itthon már van egy csodaszép kiscsajom.

A baba nekem nagyon sokat mozog de inkább ha nyugalmi állapotba vagyok,mondjuk meló közbe is szoktam érezni gyakran,de akkor csak pár mozdulatot érzek. És egy hete hogy tapinthatóak a kicsi rúgásai:):)

2011. ápr. 12. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok. Első baba, esténként nagyon sokat mocorog. Úgy néz ki fiú lesz. Bár épp a minap beszélgettem egy 3 gyermekes anyukával, akinek az első gyermeke fiú lett és végig lányt mondtak, a másodikra bejött a lány, de a harmadiknak a nemét az ultrahangon nem is tudták megmondani, annyira takargatta magát, ő is lány lett. Csak akkor biztos, hogy fiú vagy lány, ha már megszületett. A dokim is hasonlóan vélekedik, azt mondta a babaszobát 1 nap alatt át lehet festeni. :) De persze csak poénkodva.
2011. ápr. 13. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!