Kb Félidős kismamik,23 hetes vagyok és egyre jobban izgatott vagyok! Hogy vagytok ezzel? Élvezem a terhességet de már be vagyok sózva hogy október legyen!
Én is ugyanígy voltam, mint Te! De az utolsó hetek, napok lesznek a legnehezebbek!!!! Én a mai napra vagyok kiírva, de már napok óta nagyon türelmetlen vagyok. Néha már saját magamat is nehezen tudom elviselni... :-)
Sok boldogságot!
Szia!!!!
Nyugi én si igy vagyok!!!!
Első baba és nagy az izgalom,milyen lesz hogy lesz?? Én mindig azt mondom,úgy átaludnám ezt az időt hogy minél hamarabb láthassam a kislányomat....de az sem lenne jobb,mert akkor lemaradnánk minden nap csodáiról,hogy rúg, csuklik, mocorog.....a várakozás ideje van,természetes hogy be vagy zsongva!!!!
Én szeptemberre vagyok kiírva,még 103napom van!!!:):)
BOLDOG BABAVÁRÁST NEKED!!!!!
25+2kismami!!!!!
en is 23 hetes vagyok,tegnap en is vasarolgattam,nagyon jo erzes ugye?en is igy gondolom,szamomra is nagyon kellemes a terhesseg,mert ilyen jol meg sosem ereztem magam,barmi kellemetlenseg legyen az a gyomrom vagy a derekfajas,semmi nem zavar es semmi nem rossz.persze mar azt is alig varom hogy megszülessen,mert az eletem teljesen egesz lesz a babaval,semmi massal nem fogok törödni,csak vele...neha azt mondom barcsak sose erne veget a terhesseg,olyan jo,de azt is mondom barcsak meglenne mar a fiam,en sem tudom mi a jobb....persze az a jobb hogy meglenne mar,es en annyira kedvet kaptam hogy aztan jöhet a masodik.hala isten "szepen"kerekedek,nem hiztam el,kifejezetten csinosnak mondanak,ugyhogy tenyleg minden remek.remelem te is ilyen jol vagy.
neked fiu vagy lany lesz?es mikorra irtak ki?engem okt.20-ra. szia
Sziasztok!
De jó hogy nem vagyok egyedül, azt hittem már túlzásba viszem.
Első kismaminak nagyon könnyű szülést kívánok!
Nekünk kislányunk lesz. :) Bár mindegy is soha nem preferáltuk egyiket sem jobban mint a másikat. Mostanában sokat álmodok is a babámmal és olyankor nem is akarok felkelni, csak álmodni :) Ti is szoktatok Vele álmodni?
Szia, én október 22-re vagyok kiírva, és pontosan ugyan úgy érzek mint Te(Ti).Először a pocinövekedést vártam, majd azt hogy érezzem a babót, most meg már, hogy a kezemben tarthassam, persze tudom hogy utólag visszatekintve majd úgy érzem, hogy elrohant az idő, de akkor is, most úgy érzem nagyon lassan megy az idő :)
Nekünk kislányunk lesz...
Mi már elég sok mindent megvettünk, TEGNAP :D és azóta is gyönyörködöm bennük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!