Aki utrogestant szed, honnan tudta elkülöníteni, hogy csak a szokásos (erősödő) terhes tüneteket érzi vagy a gyógyszer esetleges mellékhatásait?
Normál menstruáció esetén is 8-10 napokat pecsételtem a vérzés előtt, a pozitív tesztek mellett is pecsételtem - ezért szedek utrot. A pecsételés szerencsére elmúlt pár nap után (kopp-kopp), de nem igazán tudom, hogy amit érzek, az amúgy is növeekdő hormonok miatt van vagy a gyógyszer mellékhatása. (Leginkább szédülgetek).
Volt már egy terhességem, ahol szintén pecsételtem, de akkor nem kaptam az égvilágon semmit - és 3 hét után spontán vetélés lett a vége, ezért nem szeretném abbahagyni..
Én vagyok a 11:17-es
Én hüvelykapszulát használok. Semmi bajom tőle. Kérd meg a dokidat, hogy azt használhass. Úgy tudom a májat is kíméli.
Ezen a héten itthon vagyok, így nem olyan zavaró, meglátom hogyan bírom. Ha rossabbul, beszélek a dokival, hogy váltsunk-e.
Te hányadik hétben vagy és mikortól kellett elkezdened utrot használni?
Szia
Én lombikos vagyok és a 6. hétig kellett szájon át az utrót használni, utána áttértünk hüvelyire egészen a 12. hétig. A hüvelyinek valóban kevesebb a mellékhatása és igen a májat is kíméli, mivel a hüvelyit nem kell feldolgozza a máj. Szerintem mindenképpen használd valamilyen formába nehogy abbahagyd, mert tényleg vetélés lehet.
14. hetes kismama
Szia!
Nem is kérdeztem hogy szedsz-e terhes vitamint mert attól is lehetsz rosszúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!