Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki utrogestant szed, honnan...

Aki utrogestant szed, honnan tudta elkülöníteni, hogy csak a szokásos (erősödő) terhes tüneteket érzi vagy a gyógyszer esetleges mellékhatásait?

Figyelt kérdés

Normál menstruáció esetén is 8-10 napokat pecsételtem a vérzés előtt, a pozitív tesztek mellett is pecsételtem - ezért szedek utrot. A pecsételés szerencsére elmúlt pár nap után (kopp-kopp), de nem igazán tudom, hogy amit érzek, az amúgy is növeekdő hormonok miatt van vagy a gyógyszer mellékhatása. (Leginkább szédülgetek).

Volt már egy terhességem, ahol szintén pecsételtem, de akkor nem kaptam az égvilágon semmit - és 3 hét után spontán vetélés lett a vége, ezért nem szeretném abbahagyni..

2011. ápr. 12. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nekem is szednem kellett!és most is kéne!De tartottam 1-2nap szünetet,hogy lássam attól vagyok-e rosszúl.És a második nap semmi bajom nem volt.Ha szedtem Olyan rosszul voltam úgy éreztem nem tudok sokáig állni kimegy a vér a fejemből,szédelegtem,és hányingerem volt.Nem volt étvágyam sem!És a mellkasomat mintha szorították volna,nem kaptam levegőt!3,5 éves lánykámmal voltam egyedül itthon,szóval veszélyes volt a helyzet.a hasfájás,vérzés teljesen elmúlt és ezek a rossz érzések is!Ma újra kéne szednem de felhívom a dokit nehogy baj legyen.Szerintem ő is azt mondja hogy akkor már ne szedjem,amúgy 12 hétig kéne én most 10.hetes vagyok.Ha Te is ezt érzed mond el a dokidnak!ha kaptam választ megírom!

2011. ápr. 12. 11:04
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is szedem de nekem semmi bajom nincs tőle. Néha émelygek ami elég kellemetlen, de ez a terhességgel jár. Önhatalmúlag soha nem hagynám abba, vetélés lehet a vége!!!
2011. ápr. 12. 11:17
 3/17 A kérdező kommentje:

Ti hogy szeditek/szedtétek? Szájon át vagy hüvelkypaszula formájában? (nekem 3x2-t kell szájon át).

Én arra gondoltam, ha a szédülés nagyon erősödik, de a pecsételés nem jelentkezik továbbra sem, akkor a hétvégén megkérdezem a dokit nem lehet-e csökkenteni az adagot vagy áttérni a hüvelykapszulára (annak állítólag kevesebb a mellékhatása).

Magamtól semmi esetre se hagyom abba, ez esezmbe sem jutott...

Kedevs első, írd meg neked mit mond a dokid!

2011. ápr. 12. 11:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Te jó ég, mennyi félreütés az előző írásomban, bocsi :-)))
2011. ápr. 12. 11:26
 5/17 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem és elmondtam hogy 1 nap szüneteltettem azt mondta nem gond de szedjem tovább a 12.hétig hogy megtapadjon a lepény rendesen!

én mellette napi hat panangint és 3x 1 magneb6 ot szedet +most rátaláltam egy étrend kiegészítőre ami folsavat B6 B12,E-C vitamint tartalmaz.Több kismama is ajánlotta,ezt is megkérdeztem azt mondta nyugodtan szedhetem,és jobban is vagyok tőle nincs hányingerem,jobb a közérzetem.Szóval szerintem ne hagyd abba,főleg ha már volt egy vetélésed!Gondolom most akkor az orvosod is más?

2011. ápr. 12. 11:27
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem szájon át kell szedni és 2x1 et.

Mielőtt nem szedtem akkor is rosszul voltam igaz nem ennyire.Elkezdtem szedni és jobban lettem,de aztán rosszabbul mint előtte,talán sok volt már így amit írtam.mert az elején a magne b6-ból is csak 2x1 kellett de amikor éreztem meg lett emelve,közbe kaptam a panangint és a duphaston és mindegyikbe magnézium van,lehet ettől voltam rosszúl.Te nem szedtsz mást csak ezt az utrot?

2011. ápr. 12. 11:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2011. ápr. 12. 11:34
 8/17 A kérdező kommentje:

Femibiont szedek mellette. Illetve merckformint, mert a tavalyi vetélés után elküldtek mindenféle vizsgálatra és kiderült 4-szerese az inzulinom a normálisnak és már a terheléses vércukrom sem volt oké.

Én még nagyon az elején vagyok, 5. hét. De az előzmények miatt sokkal jobban figyelnek. Igen, más az orvosom, mint tavaly.

Magnéziumból én a gyakor izomgörcseimre amúgyis Magne B6 pezsgőtablettát ittam ezelőtt is rendszeresen, most is iszom napi 2-t... Tényleg, meg sem kérdeztem a dokit, hogy azt lehet-e?

2011. ápr. 12. 11:45
 9/17 A kérdező kommentje:
Mi az a panangin?
2011. ápr. 12. 11:46
 10/17 anonim ***** válasza:

a panangin is erősítő!kálium-aszpartát/magnézium-aszpartát.

Szerintem a sok magnézium kiütt engem!

igen lehet inni!Első babócánál én is pezsgő tablettáztam!

2011. ápr. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!