Hogyan kell viselkednie egy férjnek az áldott állapotban levö feleségével?
Pár hetes terhes vagyok és szeretnék minnél több bölcs,tapasztalt választ kapni a kérdésemre.7 éve vagyunk együtt,ebböl 1 éve házasok,most lesz az évfordulonk és jön a pici.A férjem átlagában teletömi a hütöt,de nagyjábol ennyi.Nem vett eddig nekem semmit,még kajálni sem vitt el.Neki van már egy 20 éves lánya,akivel nem jo a viszonya én meg nem is ismerem.A növérem terhessége alatt megkapott mindent,cipö,ruha,parfüm stb. és még most is anyaként,pedig eltartja a férje.Engem meg alig ölel meg,a pici is havi 1 együttlétböl jött össze.Engem nagyon aggaszt,hogy nem mutatja ki a szeretetét,mert azt mondja nem tudja.Viszont eltart,mindent ö fizet,én sajnos régota nem találtam munkát.
Mit tegyek,hogy jol irányitsam ezt az egészet?
Hogyan vezethetném az "orránál" fogva,hogy jo legyen ez az egész?
Probáltam elmondani az érzéseimet,de csak leköltözött a lenti szobába...
Szoval várom a tanácsokat,bunkok kiméljenek,elég érzékeny vagyok az emberekre,mindenkinek köszi.
Köszönöm a válaszokat!
Itt mindenkinek igaza lehet,de föleg annak a válaszolonak,aki azt irta,hogy a számlakifizetésekkel le is van tudva.Egyszerüen nemtudom milyen más férfi a feleségével,elöttem csak a növérem példája van.Anyu is azt mondta,apu nemkisérgette sehová,nem is jo a viszonyuk.De én egyszerüen igénylem!Szeretetre vágyom,törödésre,e helyett pedig azt kapom,hogy mübalhé az egész.Ez nekem nagyon fáj,plusz még külön is alszik...Még a végén ö van megsértödve,pedig azt is mondta nekem,hogy ö be nem jön a szülöszobába velem.Ja és a házasságkötésunkkor aláiratott velem egy szerzödést,miszerint én ott egy senki vagyok,minden az övé,és válás esetén sem biztositja a szállásunkat sem.Hát én ugy gondolom,hogy leáldoztam neki.És házasságban elsö gyermeket elvetetni és utána elválni,oltári nagy bün lenne,3x kéne,hogy ujjászülessek!!!Pedig anyám ezt javasolja.A probléma az elsö kapcsolatában keresendö,ott a nö totálisan kihasználta,24 évesen lett apa.Szerintem nagyon rossz emlékei vannak,de akkor inkább nem szülök neki.De hogy kezdeném ujra???Lehet,hogy a terhesség a vizválaszto,én igy nem merem,ha most ilyen,tuti,hogy egyedül maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!