Megváltozott a viszonyunk a férjem öccsével és feleségével! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 2. 14:10
1/7 A kérdező kommentje:
2 hónapos a pici lányunk, de még egyszer sem látták a babát, nem is nagyon érdeklődnek felőle!
Előtte nem volt gond a viszonyukkal, közösen eljártunk erre-arra, de most mióta megvan a baba nagyon megváltozott. Mit tegyek, hogy jobb legyen a helyzet?
2008. aug. 2. 14:10
2/7 anonim válasza:
Először is meg kéne tudni az okát.Nekik van gyerekük?Nem lehet hogy ezért irigykednek?
3/7 anonim válasza:
Én is arra gondolok,hogy nekik még nincs gyerekük,és kicsit irígykednek.Rá kell kérdezni kerek perec.Akár telefonon,akár személyesen meg kell kérdezni,hogy mi a bajuk veletek.Ennyi.
4/7 A kérdező kommentje:
nincs még gyerekük,fiatalok hozzá. beszéltem már velük, hogy mikor jöttök látogatni, meg ilyenek, de a válasz mindig csak az volt, hogy "megbeszéljük". Tényleg tanácstalan vagyok!
2008. aug. 2. 16:43
5/7 anonim válasza:
Az én férjem öccse szabályosan levegőnek nézte a kislányunkat, én sem értem az okát, többször próbálkoztunk, hogy mi lehet a gond,de most már nem foglalkozunk vele. A gyereknek gyakorlatilag idegen (most 5 éves), várjuk a másodikat, és szerintem vele ugyanígy lesz. Szerintem, ha nem változik ez, akkor hagyjátok a fenébe.
6/7 anonim válasza:
Egyszeru az oka, sajnos :(
Ti mar nem az a par vagytok, akikkel lehet barmikor barhol egyutt "logni", szorakozni, hanem szulok lettetek, teljesen mas erdeklodessel es beszedtemaval, mint amit ok megszoktak es nekik valoszinu nem palya egy kisgyerek, meg a korulotte levo dolgok, es az, amivel Ti "lettetek" a baba altal, felelossegteljes szulok.
Ez az en velemenyem, nalunk ez igy tortent meg.
7/7 anonim válasza:
Szerintem hagyjatok nekik időt. valószínűleg a kicsi zavarja őket. De idő kérdése, és ha jó volt a viszonyotok, minden rendeződni fog. Hány évesek? Biztos, hogy nem terveznek még babát? Mert attól még szerethetnének, csak nem tudtok erről, és esetleg nekik még nem sikerült, és ezért fájna látniuk a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!