Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a Peg Perego Uno...

Milyen a Peg Perego Uno babakocsi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Használt valaki ilyen típusu babakocsit? Nekem nagyon tetszik, csak az ára...

sziasztok

2009. márc. 2. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi ilyen babakocsit használunk, most nyolc hónapos a babám. Úgy általában meg vagyok vele elégedve, viszont nincs hozzá lábzsák, ami nem valami jó. Mindenképpen nézd meg élőben is. Én gondolkodom rajta, hogy eladom, nekünk a piros-szürke változat van meg, hozzá illő hordozóval.
2009. márc. 2. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen. MEgnéztük a hétvégén és úgy is tetszett. És van hozzá lábzsák. LEgalábbis az újakhoz.
2009. márc. 2. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lábzsák? Olyan nekünk is van, amit vízszintes helyzetben (mintha mózes lenne) rá tudom rakni, de ha ül a baba, akkor az már nem jó. Olyan lábzsákra gondolok, ami például az Aria modellhez jár.
2009. márc. 2. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Na ezt mindjárt megnézem:)
2009. márc. 2. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké így már értem. De nekem azzal meg az a baj, hogy nem dönthető 180 fokig. És szerintem az jobb mint a hordozó. VAgy nem?
2009. márc. 2. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az UNO jobb, mint az Aria, csak a lábzsák miatt írtam. Az is nagyon jó, hogy át lehet fordítani a tolókart, ha a baba szemébe süt a nap. Amíg Emma pici volt, sokat fordítgattam, mert zavarta a fény. Megnéztétek vízszintesben is? Mert nekem plédet kellett raknom alá, mert a baba feje felé lejtett.
2009. márc. 2. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha most kéne döntenem, én Pilko P3-mat vennék. Kb. ugyanannyiba kerül, ha veszel még az Uno kocsi mellé hordozót, meg pelenkázó táskát is.
2009. márc. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!