Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok. Reggel ahogy...

15 hetes vagyok. Reggel ahogy felkeltem, véreztem. Azóta fekszek, úgy tűnik, elmúlik. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nem fáj a hasam, nem érzek semmi különöset.

Nagyon aggódom. Van egy 4 éves kislányom, nem szívesen mennék kórházba!

2009. márc. 2. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Telefon az orvosnak!

Ne mindjárt kórházra gondolj. Lehet, hogy semmi komoly baj, de az orvos ésetleg egy ultrahang tudja tisztázni.

2009. márc. 2. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen kevés vérzésed van azonnal menj orvoshoz és vizsgáljanak meg.Vetélés is lehet belőle de az is előfordulhat hogy nyitva van a méhszáj.Tudnak rajta segíteni de nem lehet tudni pontosan mi okozza,menj nőgyógyászhoz az a biztos.
2009. márc. 2. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A múlt héten volt egy kérdés, egy 10 hetes kismama vérzett, az orvosa tanácsára csak vártak és az lett a vége, hogy elvetélt. Szerintem Te nem várj semmire és senkire, menj orvoshoz, inkább fölöslegesen, mint későn.

Az én orvosomnak mindig az volt az első kérdése, hogy vérzés van-e, mert az sosem jó.

Szóval, irány a doki (akár ügyelet is)!

Remélem, nincs baj, majd írd meg mindenképpen! Szorítok.

28 hetes

2009. márc. 2. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
1-re megyek ultrahangra.
2009. márc. 2. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én anno 16 hetesen véreztem,mint kiderült,mélyen tapadó volt a lepényem,és az vérzett.Azonnal doki,uh,és ha kell jórház.Engem 10 hétig tartottak bent,bár már rég nem véreztem-a dokim eléggé alapos ember.
2009. márc. 2. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi volt az ultrahangon??? Remélem csak "vaklárma" és minden rendben van!!!
2009. márc. 2. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:

A vérzés szerencsére elmúlt. Tegnap még volt egy kis folyásom, de úgy tűnik, az is elmúlt már. Kaptam Rutascorbin, meg fekvés!!

De szerencsére a babával minden oké, meghallgattam a szívhangját és megnyugodtam egy kicsit.

Meg azt mondta a doki, lehet hogy FIÚ!!

2009. márc. 3. 07:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj,jól van akkor megnyugodtam!! :) Én is 15 hetes vagyok,utoljára 11+3hetesen voltam uh-n,a következő márc.23.-án lesz,de már alig bírom kivárni!! Remélem meg fogják tudni mondani hogy milye van! :) Nekem is van egy lányom,7 éves,és nagyon jó lenne ha kispasi lenne! :) Mikor és hol fogsz szülni?
2009. márc. 6. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Augusztus 22-re vagyok kiírva (19-én lesz a születésnapom). Mezőtúron szülök.

És te? Hogy vagy?

2009. márc. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!