7 hetes terhes vagyok, ma reggel mikor felkeltem véreztem egy picit. Elmehet a baba? Vagy mitől van ez?
Szió!
Én azt olvastam,hogy a terhesség elején előfordulhat a vérezgetés.Főleg ha "régen" ilyentájt volt a mensid.Plusz-mínusz 1 hét.De szerintem hívd fel a dokidat,már csak azért is,hogy megnyugodj!Most az a legfontosabb,hogy semmin se idegeskedj!!!Sok boldogságot a kis pocaklakóhoz!Szió.
Jelenleg nekem is így volt. pontosan a 6,7,10 ik héten tehát nem feltétlen akkor amikor meg kellett volna jönnie. Lehet nem tud fentmaradni a sárgatest,, kevés a hormonod. Azonnal orvos!!!! Lehet nincs is baj és lehet nem is ez!! De fontos az óvatosság!!! Póckold fel a lábad, jó nagy párnát alá, és feküdj egy két napot! akkor megelőzhető a baj, de lehet sajnos a vetélés jele! Ezért fontos odafigyelni és komolyan venni, de én pl, volt szintén ezzel a terhességemmel hogy ömlött a vér.. és mégsem volt "semmi" bár akkor nekem vmi pluszba még ki is lökődött, amire azt mondták vérömleny, lehetett, de sztem ikerterhesség volt. Ne izgulj még ez is fontos! Gondolj arra bármi is van annak úgy kell lennie. Az a titka, hogy az ember elfogadja a jelenlegi helyzetet akármi is az, és akkor az aggódás nem lesz annyira jelen!
Sok sikert! és problémamentes babvárást! 17 hetes kismama
Én 5 hetes vagyok és azt mondta a dokim, hogy bármiféle vérzést észlelek, azonnal hívjam.
Szerintem te is tedd ezt. Lehet hogy nincs baj, de ezt ő tudja megállapítani.
Szia szerintem is nézesd meg magad!2006-ban volt egy vetélésem ez miatt, a mostani terhességem 10 hetében szintén pecsételve véreztem most viszont nem volt semmi baj, csak a hajszálerek pattantak el, így a doki írt vérzéscsillapítót és 1-2 nap múlva minden ok volt! Ne izgulj nem lessz baj!!
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!