Barátnőm 5 hetes terhes, nagyon megfázott. Jártatok igy?
Figyelt kérdés
Irtak fel neki antibiotikumot meg Alopirynt,viszont valami nyálkás-vér jön belőle és leszakad a dereka.Második babája az elsővel is veszélyeztetett volt.2009. márc. 1. 20:05
1/7 anonim válasza:
Házidokinál volt? Ha igen, akkor most itt az ideje, hogy a nődoki is lássa! Ha az elsőnél is veszélyeztetett volt, akkor most is oda kell figyelni! A nyálkás vér nem hiszem, hogy annyira természetes lenne! Nézesse meg!
2/7 anonim válasza:
Az én barátnőm pont az első 3 hónapban nagyon sokat volt megfázva, volt hogy 3 héten keresztül is. Viszont a doki nem irt fel neki antibiotikumot, az algopirynt csak vég-végszükség esetére javasolta. Szenvedett is szegény eleget, de a kicsi egészségese jött a világra.
3/7 anonim válasza:
Viszont a vérzés miatt minél hamarabb dokihoz kellene mennie!
4/7 anonim válasza:
Első vagyok! Én nem szednék antibiotikumot! Én attól parázok! Nem terhesen sem szívesen szedtem! Láza van? Mert ha nincs, én a helyében kerülném! Algopirynt is csak ha fáj valamije, vagy a láza 38 fölé megy. Viszont azt is mértékkel szabad!
5/7 anonim válasza:
Szia!Terhesen az antibiotikum nagyon veszélyes a babára.Algopyrint sem szabad szedni ez benne van a tájékoztatóban,helyette rubophen vagy Panadol.
És én a helyébe bemennék az ügyeletre,az a véres nyálka vetélés is lehet.Majd írd meg,mit csináltatok.
Én szorítok nektek!
6/7 anonim válasza:
Szia, én is megvoltam fázva 6 hetesen. Írtak fel antibiotikumot (Semicilint) nőgyógyász mondta, hogy azt nyugodtan lehet szedni, más kérdés hogy én soha nem szedtem és tudom magamról ha egyszer elkezdem szedni semmi nem fog hatni, ezért nem is vettem be. Sinupret-et,c-vitamint,elevitet,kamillateát ittam, szerencsére gyorsan kilábaltam.A vérzés semmiképp se jó, feltétlen lássa nőgyógyász!Jobbulást!
Üdv: 27 hetes km
7/7 anonim válasza:
Minden képpen menjen el nőgyógyászhoz.Én nagyon fejfájós vagyok és nekem azt mondta a dokim hogy csak algopirint szedhetek semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!