36 hetes terhes vagyok. Mikortólszámítsak arra hogy bármikor szülhetek? Ti ilyenkor még mertek egyedül mászkálni a városban vagy esetleg utazni,? Anyu 20 km re lakik. Oda elmerjek indulni?
én megértelek. Második babámat várom, most vagyok 39 hetes, jövő keddre vagyok kiírva. Állandóan jóslózok, 1 centire nyitva vagyok (csak a külső), az elsővel magzatvíz folyott el, így pontosan tudtam, hogy na most tuti menni kell. De pl most, 3 éves kisfiammal naponta 4 órákat simán sétálunk, mert nem fogom őt bezárni (meg magamat se) a 4 fal közé, főznöm kell, takarítani, egész nap kettesben vagyunk. Nem tudom, mikor kell majd riadóztatnom, mert a fájások természetes mibenlétéről gőzöm sincs (nekem oxi volt bekötve, addig nem is éreztem semmit), mire ideérnek a nagyszülők az egy óra, a párom is kb ennyi idő alatt jönne értem, és ugye a második babák gyorsabban jönnek. szóval ha kint vagyunk a 20 percre lévő játszón és észreveszem, hogy hoppá ezek nem is jóslók mert volt már 3-4 tízperces, akkor fásások közben séta haza, de szóljak-e hogy jöjjenek, vagy ne, meddig várjak, stb...nehéz lesz! Ezért jobb lenne ha megint magzatvíz folyna el, akárhol is vagyok, mert akkor hívnék mentőt aztán kész :)
Szóval a válaszom: igen én merek mászkálni, (meg muszáj is) de viszem a papírjaim meg egy nagy betétet, és buszozni vagy vezetni egész biztos mernék, főleg egy félórás útra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!