Mit egyek? Szinte már semmit sem kívánok. Mit főzzek? 8 hetes vagyok, mit esztek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:15
1/6 anonim válasza:
Szia! Én már 16 hetes vagyok! De szinte 13-14 hétig kész kín volt az evés! Volt hogy alig ettem! Kínomban általában legtöbbször csak gyümit ettem! A húst nem kívántam! Alig volt valami amit megettem! És hozzáteszem a baba teljesen szépen rendesen fejlődött akkor is:)! Amennyi neki kell bizti megeszel! Én sokszor muszájból ettem!
2/6 anonim válasza:
pogi, valami sós száraz kaja, ja és olyan kell, amit nem én főztem, mert amit én csinálok, attól elmegy a kedvem!
3/6 anonim válasza:
Hát nem is tudom....én a hányingeres korszakomban örültem, ha egy-egy falat lement! Fogytam is gyorsan, szerencsére hamar vissza is jött, mikor javult a dolog. Én sokszor csak a pirítóst tudtam megenni, vagy a májkrémes zsemlét, de azt is csak ha paradicsom is volt mellé!
Persze, ha nem vagy hányingeres, csak nem vagy kívánós, akkor próbálj sok gyümit, zöldséget enni. Próbálgasd az ízeket!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerencsére nem nagyon van hányingerem, persze azért vannak napjaim amikor igen. De leginkább megkívánok valamit és aztán mégsem kell, nem tudom mit főzzek... pogi és teljes kiörlésű keksz van, csak nincs már ötletem hogy mit főzzek ami nem hízlal, egészséges, és lehetőleg zöldség vagy tészta...
2009. márc. 1. 19:40
5/6 anonim válasza:
Én végig szinte zabáltam!!!
mindent megettem!!
De sajnos amikor megszültem és igazán kellett volna a szoptatás miatt ennem na akor nem ettem szinte semmit,amit megettem ki is jött !!
Ödv egy 6 hós baba anyukája GRATULA A BABÁHOZ!!!!!!!
6/6 anonim válasza:
Ecetes chips!En azt ennem egesz nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!