Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélek? Nagyon félek!

Vetélek? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

5 és fél hetes vagyok, ciklusom 33. napján pozitívat teszteltem. Hasam folyamatosan görcsölgetett, mellem kicsit feszült, fáradékony voltam, de semmi más tünet.

Ma egy kis barnás krémes foltot találtam a bugyimon, nagyon megijedtem, vettem egy tesztet. Ez is pozitív, de már halványabb a második csík, mint az első tesztemen volt (bár most többször pisiltem, gyakran, ebből csináltam a tesztet is).

Hasam ritkán görcsölget (ez az első terhességemnél is így volt, nem volt baj, kislányom lassan 2 éves), viszont a mellem már nem feszül.

Kezdjek komolyan aggódni?

2011. ápr. 10. 12:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam orvosnál, láttunk petezsákot, de sokkal kisebb, mint már ilyenkor lennie kellene és szabálytalan az alakja. Egy hét várakozás, mert nem igazán lehet ilyenkor mit tenni, vagyis a szabalytalansága miatt.

Azt mondta az orvosom, h. egy hét alatt kiderül a sorsa, ha megjön, akkor távozik, ha nem jön meg és elkezd szépen fejlődni, akkor minden rendben, ha nem jön meg és nem is fejlődik, akkor sajnos eltávolítás.

Tehát van még egy kis remény. (egyébként nem vérzek, talán csak egy kis enyhe halvány rózsaszín a váladékom, a hasam viszont görcsöl, de erre azt mondta a doki, h. ez azért van, mert meg akarna jönni, de a terhesség nem engedi)

2011. ápr. 12. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!