Miért rugdossa mindig?
Figyelt kérdés
Pár napja lettem rá figyelmes, hogy ha már kicsit jobban kell pisilnem, akkor a baba rugdossa a húgyhólyagomat :)
Ma vagyok 21.hétben.
2011. ápr. 10. 08:34
2/7 A kérdező kommentje:
Ettől erősebb is lesz a rugása? :)
2011. ápr. 10. 08:58
3/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ezt csinálja. 28 hetes vagyok. Épphogy elmegyek pisilni, kijövök, belerúg a hólyagomba, és két csöpp még beszalad! Pisilek itthon, elindulok vhova, 3 perc múlva már iszonyatosan gyepálja a hólyagomat. Pedig nem kell pisilni...hát ez lesz még egy darabig.:)
4/7 A kérdező kommentje:
Érdekes érzés :)
2011. ápr. 10. 10:26
5/7 anonim válasza:
Hú, én a 34. héten vagyok, de vagy két hete meg sem áll.
Most már nem annyira rúg, hanem nyújtózkodik, feszül.
Én meg jajgatok, és megijedek. Itt dudor, ott dudor..
Nekem ez nagyon fura érzés, szinte kellemetlen.
De olyan gáz, mások szeretik ezt az érzést....
6/7 anonim válasza:
Van amelyik mozgást élvezek és csodálok, de néha én felszisszenek és megijedek. Főleg a hirtelen kidudorodások a fajinak. De a húgyhólyagomat miért kell gyepálni???:)))
7/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom megfogalmazni hogy jó vagy kellemetlen, de szerintem még a jó kategóriába sorolnám. Az elején nem is figyeltem fel erre, nem gondoltam hogy a baba ott is "bökdösni" fog.
2011. ápr. 10. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!