Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy a méhszájat...

Lehet, hogy a méhszájat rugdossa a pici?

Figyelt kérdés

Talán buta kérdés. A terhesség felénél járva (a pici már 3 hete minden nap többször is mocorog, rugdos) furcsa, kellemetlen érzés, amikor a baba lefelé rugdos, olyan, mintha a méhszájat rugdosná. Lehetséges? És ha igen, ez nem jelenthet bajt? Általában estefelé teszi ezt, van, hogy 10-15 percen át.

Egyébként nagyon élvezem, amikor mocorog, rugdos, de ez a lefelé irányuló rugdosás sajnos elég kellemetlen. Másnál is előfordul ez?

2009. ápr. 27. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Nem hiszem, hogy gond lenne, nagyon sokszor előfordul, amíg a baba még nem fordul be. Kellemetlen érzés, de ettől nem nyílhat ki a méhszáj, legalábbis nekem a doki ezt mondta..
2009. ápr. 27. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia az én babám a 15-17ik hétig napi rendszerességgel tiporta a méhszájamat! Olyan érzés, mint amikor megböki az ember magát a tamponnal, vagy ha aktusnál kicsit megszalad apa befelé. Csak itt belülről jön a nyomás.

Nem lesz tőle baja a méhszájnak, nekem tökéletesen zárt még mindig, igaz, azóta már befordult a baba, így nem éri el.

Üdv

32 hetes

2009. ápr. 27. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én is be tudok számolni hasonló érzetekről ((: Télleg olyan, mintha a hüvelyedet érintené , csak belülről. Nagyon furi az érzés, én se tudom jobban megfogalmazni. kicsit kellemetlen volt, mostanra már nem igen érzem.Ez természetes... biztos ilyenkor "tájékozódik" , hogy mi hol található ?((:

35 hetes kismami

2009. ápr. 27. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is mostanában elég gyakran rugizzik a mélyszájamnál, mikor először csinálta pont autóban ültünk és eléggé megijedtem mert nagyon fura érzés,

Boldog babavárást,

25 hetes kismama:)

2009. ápr. 27. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:

A második trimeszterben nekem is állandóan piszkálta a méhszájam. Már nem csak ott, de végig a hüvelyemben is éreztem, mikor nyomott oda egyet. Nekem nem a lábával, hanem a kezével csinálta, mert már nagyon rég óta fejvégű. De az mindegy mivel csinálja, egyikkel sem kellemesebb! :)

Így a vége fele ezt már nem csinálja. Helyette talált már célpontot. :)

35 hetes kismami

2009. ápr. 27. 10:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat, tényleg olyan, mintha kotorászna, kellemetlen, de így, hogy tudom, ez normális, már nem aggódom miatta! :) Így is életjelet ad magáról, és ez megnyugtató. :))

Nektek is további jó babavárást, jó egészséget!

2009. ápr. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!