Mit lépnél egy ennyire idétlen dologra? Többi lenn.
13:31 vagyok
A védőnő sem tudott róla. Ő sem gondolta, hogy ikrei lesznek. Azt mondta utólag, hogy nem is gondolta, hogy terhes, mert nem olyan volt, mint az előző terhességei. Na ez aztán jó magyarázat.
A sok gyerekről meg, ahogy sokgyermekes barátnőim fogalmaztak:
1. gyerek : mindenki örül
2. gyerek: na jó, kell neki kistestvér
3. gyerek: ok, ha már becsúszott, de ugye nem akartok többet?
4. gyerek: már csak a nagyiknak szólsz, de nekik is félve
5. gyerek: ezt már csak a férjednek, orvosodnak, védőnődnek jelented be, mert a többiek hülyének néznek
Nekem még "csak" 3 van, de még tervezünk mi is, a legjobb barátnőm most várja a 6. babáját.
Tetszik a felsorolásod, megjegyzem magamnak. Csak az a baj vele, hogy túlságosan igaz. Pedig nem kellene így lennie. A múltkor olvastam ezen a fórumon egy hozzászólást, ahol az illető kifejtette, hogy ő környezettudatosságból nem engedne 2-nél több gyereket egy családban, mert túlnépesedés van. Könyörgöm, Magyarországon túlnépesedés?!
De tény, ami tény, én sem szívesen vitázom erről a pocakbámulókkal, amíg nem muszáj.
Első vagyok.off leszek. :-)
Kedves mindenki, akinek 3,4,5, stb. gyermeke van!
Minden tiszteletem, és "irigységem" a tiétek! :-)
Sajnos mi későn vállaltunk babát, már 37 vagyok, és most 7 hós a kislányunk, de ha én ezt tudom, hogy ez ilyen boldogság, akkor tuti mi is bevállaltunk volna többet. De sajnos engem nagyon nem így neveltek...:-(
Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek!
Hülye szituáció! Nagyon fura emberek vannak!
Én is az ötödik babámat várom, és igaz, még csak 11 hetes vagyok, alig várom már, hogy büszkén vállalhassam! Én büszke vagyok rá! Az meg nem érdekel, hogy az emberek 90%-a hülyének néz... :-)
Megkérdezhetem, Te az a kismama vagy, akivel már egy másik kérdésnél "találkoztam"? (Ha jól emlékszem, 3 nagyobb és egy másfél év körüli gyerekkel?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!