Mit lépnél egy ennyire idétlen dologra? Többi lenn.
Hát végülis nem tett rosszat a csajszi, de azért előbb megkérdezhetett volna Téged, pláne, hogy így ismeritek egymást...hát elég furi reakció..:-(
Ráadásul mi van, ha nem vagy terhes, csak meghíztál a télen???:-DDD Akkor jól bekavart volna...Én ezt így kb. elmondanám neki...
A védőnő gondolom mondta neki, hogy tud rólad...
röhej...
Na, jót vigyorogtam ezen... :D Biztos rákérdeznék miért tette ezt? Milyen meggondolásból?
Ilyet se hallottam még... :))
Jó szándék nincs benne, sem a párjában. Én a babájuk születésekor vállaltam, hogy segítek nekik mindenben. Intéztem a papírokat, a juttatásokat, a babaholmit. Csakhogy vannak olyan emberek, akik még ahhoz is buták, hogy megfogadják a tanácsaidat. Olyan dolgokra gondolok, hogy a lázas babát ne vigyék ki -10 fokban több órás túrára. Az volt a válasz, hogy nehogy már engedélyt kelljen kérniük, ha sétálni akarják vinni a gyereküket.
A nagy törést a fogamzásgátlás kérdése okozta. 16 évesen szerintem nem kéne oda még egy gyerek. Rábeszéltem a spirálra, mert a gyógyszert nem venné be. Elintéztem, hogy az Önkormányzat kifizesse, elvittem felrakatni. Másnapra lepiszkálta. Vissza akartam vinni a dokihoz, de nem volt rá hajlandó. Akkor fordultak el tőlem.
Most meg ez...
Annyira ciki. Már sajnálom, hogy nem kürtöltem én tele a falut a hírrel, de nem gondoltam, hogy ez bárkire is tartozna.
Szia
Én nem ismerem a helyzeteteket. Tehát én csak a titkolt terhesség bejelentéséhez szeretnék hozzászólni.
A bölcsis volt a nagylányom pár éve. Délután rendszeresen összefutottunk az anyukákkal mikor hoztuk el csemetéinket. Az egyik anyuka (már 4 gyermekes) mindig olyan "furán" öltözött/ment. Egyszer találkoztam a védőnővel, kérdeztem, hogy XY anyuka terhes-e. Mondta, ő nem tud róla.
Egy hónap múlva szült ikreket. Senki nem tudta, hogy terhes. A védőnő meg is jegyezte egyszer, hogy utólag mindenki olyan "okosan" mondta, hogy Ő látta rajta. De a védőnőnek senki nem szólt.
Az anyuka nem lepukkant, hanem jól szituált, irodában dolgozó anyuka. Mégis titkolt terhessége volt.
Kedves 13:31!
Félretéve, hogy én nem titkoltam, csak nem reklámoztam a babát, meg tudom érteni az általad említett anyukát. Én az 5. babámat várom, és emlékszem, hogy már a 4.-nél is mennyi érdekes megjegyzést kaptam. Nyíltan nem ítéltek el, nem volt miért, hiszen saját házunk, autónk van, mindkettőnknek munkahelye, a gyerekeinkkel sincs semmi gond. De hát akkor is, minek ennyi gyerek?
Valószínűleg én is ezért nem reklámoztam, ahogyan a te ismerősöd sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!