Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lépnél egy ennyire idétlen...

Mit lépnél egy ennyire idétlen dologra? Többi lenn.

Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok. Nem reklámoztam a faluban, és a kabát eddig jól eltakarta. Most szólt a védőnő, hogy a szomszéd leányzó "feljelentett" nála, mert hogy eltitkolom a terhességemet, és jobb, ha a védődő tud róla. Természetesen tudott róla. Engem meg sem kérdezett. Hozzá kell tenni, hogy nagyon fiatal lány, még nincs 1 éves a babája. Ő tényleg titkolta a terhességét, és én rengeteget segítettem neki, amikor hazavitte a babáját a kórházból. Nem akarok túl nagy ügyet csinálni belőle, de akkor is full ciki.
2011. ápr. 8. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hát végülis nem tett rosszat a csajszi, de azért előbb megkérdezhetett volna Téged, pláne, hogy így ismeritek egymást...hát elég furi reakció..:-(

Ráadásul mi van, ha nem vagy terhes, csak meghíztál a télen???:-DDD Akkor jól bekavart volna...Én ezt így kb. elmondanám neki...

A védőnő gondolom mondta neki, hogy tud rólad...

röhej...

2011. ápr. 8. 12:58
 2/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is röhej. Az a baj, hogy nagyon elmaradott emberek, és kicsit tartok attól, hogy ilyen hülyeséget kezdenek rólam terjeszteni máshol is.
2011. ápr. 8. 13:03
 3/19 anonim ***** válasza:
MI A FENE KÖZE HOZZÁ, HOGY BABÁT VÁRSZ VAGY NEM. Tényleg röhej.
2011. ápr. 8. 13:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát "kedves" gesztus volt tőle,főleg a segitettél neki.Gondolom piszkálták sokat az eltitkolt terhessége miatt,gondolta akkor már neked is legyen rossz. Én a helyedben megmondanám neki hogy jól elszarta nálad,ezután tőled aztán ne kérjen segitséget.Egyértelmű rossz szándék volt nála hogy előtte nem neked szólt.
2011. ápr. 8. 13:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát nem semmi a kiscsaj! Én azért megmondanám neki a magamét! Ennyit ér,hogy segítettél neki! Ha jó szándékból tette volna akkor először veled beszél!
2011. ápr. 8. 13:11
 6/19 anonim ***** válasza:

Na, jót vigyorogtam ezen... :D Biztos rákérdeznék miért tette ezt? Milyen meggondolásból?

Ilyet se hallottam még... :))

2011. ápr. 8. 13:18
 7/19 A kérdező kommentje:

Jó szándék nincs benne, sem a párjában. Én a babájuk születésekor vállaltam, hogy segítek nekik mindenben. Intéztem a papírokat, a juttatásokat, a babaholmit. Csakhogy vannak olyan emberek, akik még ahhoz is buták, hogy megfogadják a tanácsaidat. Olyan dolgokra gondolok, hogy a lázas babát ne vigyék ki -10 fokban több órás túrára. Az volt a válasz, hogy nehogy már engedélyt kelljen kérniük, ha sétálni akarják vinni a gyereküket.

A nagy törést a fogamzásgátlás kérdése okozta. 16 évesen szerintem nem kéne oda még egy gyerek. Rábeszéltem a spirálra, mert a gyógyszert nem venné be. Elintéztem, hogy az Önkormányzat kifizesse, elvittem felrakatni. Másnapra lepiszkálta. Vissza akartam vinni a dokihoz, de nem volt rá hajlandó. Akkor fordultak el tőlem.

Most meg ez...

Annyira ciki. Már sajnálom, hogy nem kürtöltem én tele a falut a hírrel, de nem gondoltam, hogy ez bárkire is tartozna.

2011. ápr. 8. 13:18
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia

Én nem ismerem a helyzeteteket. Tehát én csak a titkolt terhesség bejelentéséhez szeretnék hozzászólni.

A bölcsis volt a nagylányom pár éve. Délután rendszeresen összefutottunk az anyukákkal mikor hoztuk el csemetéinket. Az egyik anyuka (már 4 gyermekes) mindig olyan "furán" öltözött/ment. Egyszer találkoztam a védőnővel, kérdeztem, hogy XY anyuka terhes-e. Mondta, ő nem tud róla.

Egy hónap múlva szült ikreket. Senki nem tudta, hogy terhes. A védőnő meg is jegyezte egyszer, hogy utólag mindenki olyan "okosan" mondta, hogy Ő látta rajta. De a védőnőnek senki nem szólt.

Az anyuka nem lepukkant, hanem jól szituált, irodában dolgozó anyuka. Mégis titkolt terhessége volt.

2011. ápr. 8. 13:31
 9/19 anonim ***** válasza:
ez szerintem csakis annak a csajnak ciki, nem neked.
2011. ápr. 8. 13:33
 10/19 A kérdező kommentje:

Kedves 13:31!

Félretéve, hogy én nem titkoltam, csak nem reklámoztam a babát, meg tudom érteni az általad említett anyukát. Én az 5. babámat várom, és emlékszem, hogy már a 4.-nél is mennyi érdekes megjegyzést kaptam. Nyíltan nem ítéltek el, nem volt miért, hiszen saját házunk, autónk van, mindkettőnknek munkahelye, a gyerekeinkkel sincs semmi gond. De hát akkor is, minek ennyi gyerek?

Valószínűleg én is ezért nem reklámoztam, ahogyan a te ismerősöd sem.

2011. ápr. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!