Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az hogy egy Nő két...

Igaz az hogy egy Nő két dologra képes az életében bár mi áron, hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke?

Figyelt kérdés
mik ezek a dolgok amiket megtennénk érte?vagy aki meg is tette?
2011. szept. 23. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt az őrült küzdelmet sose vívtam még, de jelen esetben azért szedek fogamzásgátlót, hogy ne jöjjön a második. Anno azért hagytam abba, hogy jöjjön. Ha belegondolsz nem kis beleszólás a természetbe a saját tested működésébe ez a kis tabletta.
2011. szept. 23. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha olvasgatod a teherbeesés rovatot már egyértelmű hogy a kijelentés igaz.

Sokan normál ciklus mellett gumi vagy gyógyszer mellett is "terhesek"..

Vannak olyan nők,akik mindent elkövetnek, az égről a csillagokat is lehoznák, évekig mindenféle kezelésre járnak azért, hogy egy napon karjaiba tarthassák a babájukat.

2011. szept. 23. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én abba a táborba tartozom, akire ránéz a férje és terhes lesz. Tudom, hogy ez abszolút nem vigasztalja azokat, akiknek nem sikerül már hosszú-hosszú ideje, de ez sem egy idilli állapot. És azt sem lehet mondani, hogy felelőtlenül kufircolunk: ketteske spirálos, hármaska naptár és kiszállás (tudom, ez egyesek szemében nem védekezés), mivel picik a gyerekek és hulla fáradt vagyok, általában havi kétszer-háromszor(!) vagyunk együtt.

Mindig is hármat szerettünk volna, többet nem. A napi tablettára alkalmatlan vagyok, a hüvelygyűrűtől frigid lettem (meg őszintén: havi 3 alkalomért 4eFt??), a spirálban érthető okokból nem bízom, a gumira bizonyítottan allergiás vagyok. Mi marad? Az elkötés? Az sem 100%-os. Abortuszra képtelen lennék...

2011. szept. 23. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
arra is godnoltam hogy még ha egyedül is bár mit megtenne egy babáért!! ha már fogy az ideje és arról van szó hogy, akár még egyszeri alkalomra is képes csak egy gyerekért...vagy bár mit mondani egy pasinak és utánna soha el nem mondani neki, van hogy ennyire kétségbe legyen esve valaki?
2011. szept. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!