Igaz az hogy egy Nő két dologra képes az életében bár mi áron, hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke?
Szerintem ha olvasgatod a teherbeesés rovatot már egyértelmű hogy a kijelentés igaz.
Sokan normál ciklus mellett gumi vagy gyógyszer mellett is "terhesek"..
Vannak olyan nők,akik mindent elkövetnek, az égről a csillagokat is lehoznák, évekig mindenféle kezelésre járnak azért, hogy egy napon karjaiba tarthassák a babájukat.
Én abba a táborba tartozom, akire ránéz a férje és terhes lesz. Tudom, hogy ez abszolút nem vigasztalja azokat, akiknek nem sikerül már hosszú-hosszú ideje, de ez sem egy idilli állapot. És azt sem lehet mondani, hogy felelőtlenül kufircolunk: ketteske spirálos, hármaska naptár és kiszállás (tudom, ez egyesek szemében nem védekezés), mivel picik a gyerekek és hulla fáradt vagyok, általában havi kétszer-háromszor(!) vagyunk együtt.
Mindig is hármat szerettünk volna, többet nem. A napi tablettára alkalmatlan vagyok, a hüvelygyűrűtől frigid lettem (meg őszintén: havi 3 alkalomért 4eFt??), a spirálban érthető okokból nem bízom, a gumira bizonyítottan allergiás vagyok. Mi marad? Az elkötés? Az sem 100%-os. Abortuszra képtelen lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!