Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz után mikortól lehet...

Abortusz után mikortól lehet orgazmusom? Sex csak 6 hét mulva. Ez az orgazmusra is vonatkozik? Ártok a méhem gyógyulásának azzal ha elélvezek?

Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki elítélne, nem önszántamból vetettem el a babát.Már 12 hetes voltam s kiderült a 12. heti uh-n hogy gyógyíthatatlan beteg a baba, a koponyájával sincs minden rendben meg víz volt a testében végig (hydrops foetalis) és keringési rendellenességei voltak. Azt mondta a doki nem születne meg mert már nem sok van neki hátra szenved s meg fog halni idő előtt és később meg kell szülnöm a halott babát. Ezért vetettem el, bár nagyon akartuk a babát! Szerdán volt a műtét. Tudom 6 hétig sex nem lehet , arra lennék kíváncsi h orgazmusom lehet e vagy azzal ártok a méhemnek a gyógyulásban?
2009. febr. 28. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom az eseted.

Úgy gondolom,hogy 12 hetes terhességnél,még nem tágult ki úgy a méhed, hogy ne alakuljon könnyedén vissza,hiszen még nem is nőtt láthatóan.

Az orgazmus esetleg a vizeletvisszatartó izmoknál okozhat görcsöt ami kellemetlen, de a behatolásos dolgot a fertőzés miatt hanyagoljátok!

A méhed kb olyan állapotban van mint egy durva mensi közepén, de a méhszájad sérült lehet.

2009. febr. 28. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ami veled történt, remélem hamarosan újra babásodsz és akkor minden rendben lesz.

A kérdésedre:

Nem hiszem, hogy bajod lenne tőle, vagyis tuti nem.

De nem lesz olyan kellemes.

Én csak a 7. héten vetéltem el, de még utána legalább másfél hónapig fájt ha elélveztem.

Szerintem próbáld meg, ha nagyon fáj, akkor inkább ne csináld.

2009. febr. 28. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
95%
még a sexel sem kell várj 6 hétig, ha nincs komplikáció, nincs vérzés, de nem árt, ha vársz. Közösülés nélkül mi már egy héttel rá együtt voltunk (12 hetes vetélés volt), közösüléssel megvártuk az első menzit, de gumival már előtte is lehet (nem szeretjük az óvszert). Csak azt tudom mondani, amit az orvosom tanácsolt: azt mondta, hamarabb regenerálódik a méh, ha orgazmus miatt összehúzódásai vannak. Szóval szinte ajánlotta az orgazmust. Szóval, szerintem hajrá. Nekem jót tett, testileg és lelkileg egyaránt.
2009. márc. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!