Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tippeltek? Túlsúlyos...

Mit tippeltek? Túlsúlyos vagyok, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hét és nem?

Figyelt kérdés
[link] Jpg [link] Jpg A két két egy azon nap készült csak más polóban
2011. ápr. 6. 18:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az idióta emberekkel!!!!!! Tényleg ott van a hét de mivel, "hét és nem" tippelős kérdés én kislányt tippelnék :-)

Boldog babavárást! Üdv.A

2011. ápr. 6. 20:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, miután feltöltöttem a képeket, gondoltam utólag beírom a hetet, hogy majd 40 év múlva is tudjam. Az első két képnél nem jelent meg semmi, és elfelejtettem, hogy már ráírtam a hetet. Nem hiszem ez ész kérdése, csak elfelejtettem. Nem kell megsértenetek semmivel, aki rosszindulatú az fogmosás közben nézzen mélyen a tükörbe. A többieknek köszönöm a pozitív hozza állást, ez nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Egy kis hiba mennyi rosszat kitud hozni az emberekből. Örülök, hogy lesz egy gyönyörű kisbabám, ez a lényeg.
2011. ápr. 6. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
14%
ha nem tudnam akkor nem is vennem eszre hogy terhes vagy. azt hinnem hogy csak siman vagy rajtad egy par + kilo foleg ugy hogy az egyik kepen menetet vag a hasadon a nadrag...hat nem kismamas az mar biztos...ezen es a hasonlo valaszokon nem kell megsertodni ettol te meg lehetsz a vilag legboldogabb kismamaja
2011. ápr. 6. 20:23
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó vagyok! Így van ne foglalkozz a gúnyos megjegyzésekkel! És szabad tudni hogy kisfiú vagy kislány e a pocaklakó???

Üdv.A (egy duci anyuka)

2011. ápr. 6. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsóként a 20:02-es voltam!!!!!!
2011. ápr. 6. 20:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Kislányom lesz
2011. ápr. 6. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Már most elnézést, hogy belepofátlankodok, de...

A bunkó, alpári stílusú hozzászólásokkal nem kell foglalkoznod, ha úgy érzed jogtalan a sértés, akkor hagyd figyelmen kívül.

Viszont, mindenféle bántás nélkül írom, hogy a babának sem túl jó, ha sok felesleges, zsíros tápanyaghoz jut a szervezete, és nagyon figyelj oda, nehogy még több súlyfelesleget halmozz fel, és ne adj' Isten ne tudd ledolgozni! Ismétlem, ha nem is magad miatt, de a babád érdekében mindenféleképp figyelj egy kicsit az étkezésedre!

Üdv, egy mellékállásban aerobikoktató, 3 hós ikres anyuka :)

2011. ápr. 6. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Tényleg ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzések miatt!

Amúgy én se venném észre, hogy terhes vagy, ha szemben találkoznánk, de megnyugtatlak, én is ilyen voltam terhesen. Mindenkire irigykedtem, hogy milyen szép hasa van. Végülis kb a 32-33. hét környékén már nekem is látható volt. Na onnantól kezdve büszkén mutogattam is:)

Te is légy büszke arra, hogy egy egészséges pici baba van a pocakodban!:)

Egy 11 hós kisfiú (túlsúlyos) anyukája

2011. ápr. 6. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Én először a hozzászólásokat olvastam el, és direkt kitakartam, hogy hányadik hétnél vagy. Csak hogy legyen tényleges tipped is 28. hétre és kisfiúra gondoltam. De nem találtam el...majd legközelebb:-)! Fel a fejjel, csak pozitívan és sok-sok boldogságot kívánok:-))))!
2011. ápr. 6. 22:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves aerobikos kismama. Köszönöm az intő szavaidat, az a helyzet, hogy mióta élek kövér vagyok, 25 éves koromig mást nem csináltam csak fogyókúráztam és sportoltam kisebb nagyobb sikerekkel. Mihelyt "levegőt" vettem egyből vissza jött rám duplája annak amit leadtam. Ebbe nagyon bele lehet fáradni a sok kudarc tönkre teszi az embert. Aztán mikor megtudtam terhes vagyok, nem törődtem ezzel, igyekszem egészségesen táplálkozni, jelzem az a típus vagyok aki egy jó izzű nevetéstől is hízik 2 kilót. Na már most, nem szeretnék egész életemben kedvetlen fogyókúrázó nő lenni. A kisbabámmal minden rendben, mihelyt megszületik majd jobban megvonok magamtól ezt azt, de most igen is hagyom magam igazi terhes nő lenni, és ha megkívánok valamit, ami szerencsére elég ritka, igen is megenni. Szóval ez nehéz ügy, de nekünk is kijár egy szép 9 hónapos terhesség, mégha kövér is vagyok. Köszönöm mindenkinek a szavakat és örüljetek ha nem vagytok kövérek, senkinek sem kívánom, hogy egész életében a kilókkal küzdjön és természetesen itt nem kevésről van szó. Szép babavárást mindenkinek
2011. ápr. 7. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!