Mit tippeltek? Túlsúlyos vagyok, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hét és nem?
Ne foglalkozz az idióta emberekkel!!!!!! Tényleg ott van a hét de mivel, "hét és nem" tippelős kérdés én kislányt tippelnék :-)
Boldog babavárást! Üdv.A
Utolsó vagyok! Így van ne foglalkozz a gúnyos megjegyzésekkel! És szabad tudni hogy kisfiú vagy kislány e a pocaklakó???
Üdv.A (egy duci anyuka)
Már most elnézést, hogy belepofátlankodok, de...
A bunkó, alpári stílusú hozzászólásokkal nem kell foglalkoznod, ha úgy érzed jogtalan a sértés, akkor hagyd figyelmen kívül.
Viszont, mindenféle bántás nélkül írom, hogy a babának sem túl jó, ha sok felesleges, zsíros tápanyaghoz jut a szervezete, és nagyon figyelj oda, nehogy még több súlyfelesleget halmozz fel, és ne adj' Isten ne tudd ledolgozni! Ismétlem, ha nem is magad miatt, de a babád érdekében mindenféleképp figyelj egy kicsit az étkezésedre!
Üdv, egy mellékállásban aerobikoktató, 3 hós ikres anyuka :)
Tényleg ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzések miatt!
Amúgy én se venném észre, hogy terhes vagy, ha szemben találkoznánk, de megnyugtatlak, én is ilyen voltam terhesen. Mindenkire irigykedtem, hogy milyen szép hasa van. Végülis kb a 32-33. hét környékén már nekem is látható volt. Na onnantól kezdve büszkén mutogattam is:)
Te is légy büszke arra, hogy egy egészséges pici baba van a pocakodban!:)
Egy 11 hós kisfiú (túlsúlyos) anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!