Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Genetikai vizsgálatért fizetni...

Genetikai vizsgálatért fizetni kell?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondta kérjem a vizsgálatot mert fogamzásgátlóval lettem terhes(ÖRÜLÜNK AZÉRT NEKI)nehogy legyen valami.Mondhatom az orvosomnak hogy szeretnék egy ilyen vizsgálatot,mennyibe kerülhet?
2008. febr. 9. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban 28.000 Ft,de megéri. Vért vesznek, és egy óra múlva már tudod az eredményt.Plusz kapsz dvd-t a 12. hetes bébidről (mert, hogy akkor esedékes ez a vizsgálat).Tényleg jó dolog!
2008. febr. 9. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Az I. sz. Női klinikán nem kell, mert ott a TB finanszírozza. A Schöpf Merei-ben fizetni kell érte, de ott nem vérből, hanem a méhlepényből vesznek mintát itt 29 ezer a vizsgálat, benne van két UH is és két hét alatt kész az eredmény. / Én meg voltam velük elégedve/

Vérből még a Bolgárkert utcában is csinálnak vizsgálatot, ott 25 ezer. A vérből való vizsgálat hátránya, hogyha ott emelkedett az eredmény, akkor mehetsz a méhlepény vagy magzatvíz vizsgálatra.

2008. febr. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!