Lehet, hogy soha nem akarok gyereket?
Én 16 éves korom óta vagyok a férjemmel - most 33 éves vagyok és bármily hihetlen, de működik :-)))
Na szóval, engem is állandóan cseszegettek, de nem foglalkoztam velük. Imádtunk utazni járni, néha szórakozni hétvégente a barátokkal. Aztán szép lassan megértünk rá, 28 évesen jött az első baba, most pedig úton van a második. Nekünk így volt jó, kellett az idő, hogy mindketten egyszerre, biztosan tudjuk, hogy na most már jöhet.
Amúgy sem vagy még elkésve 31 évesen, főleg, hogy 2 éve ismeritek "még csak" egymást. Ne foglalkozz másokkal, csak magatokkal! Előbb-utóbb eljön a pillanat, mikor "kelleni" fog a gyerkőc. Ha meg nem, akkor nem. Nem ti lennétek az egyetlenek, akik gyerek nélkül nőnek fel. Lényeg, hogy ti ketten közös nevezőn legyetek!!!
semmiképp ne szülj addig, amíg te magad nem érzed igazán hogy vágysz egy babára, mert akkor tényleg csak gond lesz
ne törődj senkivel, mondd meg nekik hogy ezt bízzák rád
Ha kérdezősködnek, mosolyogj kedvesen, s mondd, hogy egy jólnevelt lány ilyenről nem beszél:-)
Én 29 éves vagyok, most várom az elsőt, nálunk is inkább a páromban fogalmazódott meg először, hogy utódot akar nemzeni.Az az igazság, hogy imádtam a barátaimmal jönni-menni, utazni,bulizni, és egyáltalán nem bánom, hogy ezek a dolgok nem maradtak ki az életemből.Egyszer csak jött egy kis halvány sóvárgás a gyermek után, nem mindenkinek derült égből villámcsapás a baba utáni vágy.
Én sosem voltam egy rózsaszín felhőben élő nőcis alkat, de amikor először megérzed a kis mocorgást belül, akkor elolvadsz, hidd el:-)Nem biztos, hogyha most elhatározod, egyből sikerül is a baba.Főleg ha mindenki csak piszkál ezzel.Talán adj esélyt a gondolatnak, főleg, ha szereted a férjed.
Pl. a nővérem 37 évesen tartotta magát elég érettnek a gyermekvállaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!