Akinek tehességi magasvérnyomása van, minden nap magas a vérnyomás vagy csak időnként? Honnan tudhatom, hogy azom van?
140/90-től magas.
A tied ehhez képest sehol sincs.
Ennyire azért ne pánikolj!
Szia szerintem nincs okod aggódni a vérnyomásod miatt, nekem terhesség elejétől magasvérnyomásom van, ami nálam 160/120 a legalacsonyabb!3*1dopegytet kell szednem, mert ha nem akkor képes felmenni 190-re is!Azért, hogy megnyugtasd magad, beszélj az orvosoddal!
Sok sikeret a babához!
39 hetes kismama
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia. Nézd meg ezt a kérdést. Én tettem fel egy hete. 105/65 helyett múlt héten 134/80 volt a vérnyomásom. Megrémültem, hogy magas marad egész terhesség alatt. Mára már 125/65 ami normál akkor is ha korábban alacsonyabb volt. Ilyenkor többet dolgozik a szív és a szervezet, hogy azt a csöppséget ellássa. Ne aggódj, minden ok nálad is. Gratula a babához. Üdv.: 17 hetes kismama
Szia!
Akinek magas a vernyomasa,annak sajnos minden nap magas.
Nem szabad vele jatszani,mert veszelyes a kismamara illeteve a babara nezve.Te ne aggodj,mert szerencsedre neked nincs magas vernyomasod,ez messze all a magas vernyomastol aminek orulj.
Boldog babavarast!
Sajnos egy magas vernyomasban'szenvedo',14 hetes kismami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!