Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 4 hetes lehetek, de ma...

Kb. 4 hetes lehetek, de ma jött egy picike világosbarnás valami. Ugye nem fog megjönni?

Figyelt kérdés
Egy babót már elvesztettem nyáron.Jövőhéten csinálnék tesztet,és csak reménykedek,hogy pozitív lesz!!!Nyugtassatok meg lécci!Előre is köszönöm!!!
2008. febr. 9. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia hát ha csak barna és nem véres akkor még van remény ugye nem görcsölsz?jó lenne azért ha felkeresnél egy dokit mondjad hogy valószinú 4 hetes vagy és lett ilyen barnázás és szeretnétek megtartani biztos segiteni fog nekem a barnázás 13hetes koromig tartot hol előjöt hol elmult de szedtem duphastont amit a doki írt szoritok neked :)
2008. febr. 9. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:

szio!

Nallam is ez volt a helyzet csak 5 hetesn jott elo.

Nyugi , ne idegeskedj fekudj amennyit tudsz es ha kell ha nem jarj ki 3 orankent pisilni,valoszinu most agyazodik be a mehfalba teljesen azert van,vagy most kellene neki megjonnie olyankor is szokot ez elofordulni,de en csak a sajat tapasztalatomat tudom leirni,meg amit nekem a dokim mondott sok fekves semmi megeroltetes .

de azert ha tudsz menj el dokihoz is.

udv egy 14 hetes kismami

2008. febr. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!