Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fiatal (18-23) éves...

Nagyon fiatal (18-23) éves kismamák! Mesélnétek milyen feltételekkel vállaltatok babát?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok,hogy lakás saját vagy szülők,dolgoztatok-e előtte,milyen iskolát végeztetek vagy épp még tanultatok,párotok mit dolgozott kb milyen életszínvonalon éltetek.Köszi előre is,bocsi ha túl indiszkrét vagyok.
2009. febr. 27. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Én 21 éves 14 hetes terhes vagyok.párommal 3 éve vagyunk együtt, augusztusban leszünk 2 éves házasok. Mi egy kis nyaralót bővítettünk ki, de a babáig érkezik még 2 szoba (össz.:90nm2 lesz). A párommal van egy közös kft-nk, aminek én az alkalmazottja vagyok úgy, mint pályakezdő, támogat a munkaügyi 9 hónapig, de 1 évig kell foglalkoztatni.A járulékaimat előre kell fizetni és ő visszafizeti.Bruttó 150.000.-re vagyok felvéve és a gyed alatt 70 v 75%át kapom majd (vagy vhogy így, javítsatok ha tévedek itt a %okkal...bocsi). De a páromban nagyon bízok, eddig még soha nem volt úgy, h vhogy ne lett volna.Anyagilag kezdünk helyrejönni és fejlődni, de semmi sem megy hipphopp. Megpróbálunk a babó érkezésére rendbetenni mindent.

2009. febr. 28. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én az első gyerekemet 19 évesen szültem, most lesz 5 éves 2 hét múlva, akkor fejeztem be a középsulit, leérettségiztem, gyest kaptam csak, közben elvégeztem egy logisztikai sulit, és egy műkörmöst. Dolgoztam benzinkúton, irodában, majd egy szépségszalonban jelenleg is, már másfél éve. Most 10 hetes vagyok. Párom tűzoltó, és egy másfél szobás lakása van.
2009. febr. 28. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Egyik ismerősöm 16 évesen szülte az elős babát és 17 évesen a másodikat, félbehagyta a középiskolát , de tervezi folytatni vagy valamilyen szakmát kitanulni tanfolyamon , a férje dolgozik. Nem élnek nagy lábon , de a gyereknek megvan mindene , ami szükséges és nagyon szeretik őket. Persze mindent használtan szereztek vagy kaptak , a szülők házában élnek.

2009. febr. 28. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Én 23 évesen szültem az első gyereket , akkor még aposomnál laktunk egy pici szobába , majd a második gyerek is még ott született. GYűjtöttünk közben amennyit csak tudtunk , a férjem a kereskedelemben dolgozik nem tul jol keres , én gyest+ családit kaptam. Azota sikerült vennünk egy kis lakást és a harmadik gyerek már itt született és most a negyedikkel vagyok terhes. Kis pénzből élünk, de a nagyszülők segitenek anyagilag egy keveset.

2009. febr. 28. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én most júniusban töltöm be a 21-et,35 hetes babás vagyok,én érettségi után okj-s szakra jártam,a párommal elköltöztünk albérletbe dolgozni kezdtem és akkor derült ki hogy felvettek fősulira amikor kiderült hogy babát várunk,ezért úgy döntöttem hogy akkor a suli megvárhat.A párom 30 éves,saját házunk van,ő dolgozik,engem elküldtek a munkahelyemről amikor kiderült hogy baba lesz,de még így is jól kijövünk egy fizuból,bár nem vagyunk milliomosok,a baba nem szenved hiányt semmiben majd.
2009. febr. 28. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én nemrégiben lettem 19éves és 19hetes kismama vagyok.A mi kisfiunk nem volt tervben de a természet közbeszolt.Az egyetemet elkezdtem és igy csak fél évet tudtam befejezni,most halasztok.De majd szeretném befejezni.Fizikusnak tanultam.Igy egy érettésgim van eddig.párom Olaszországban dolgozik,nagyon jol keres,azzal nem lesz gond,de mi nagyon megszenvedünk a pénzért...keveset lehetünk együtt.valamit valamiért.Szüleimmel élek és fogunk is élni még egy darabig amig lakásra nem telik.Rövidn ennyi.:)
2009. febr. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!