Nagyon fiatal (18-23) éves kismamák! Mesélnétek milyen feltételekkel vállaltatok babát?
Szió!
Én 21 éves 14 hetes terhes vagyok.párommal 3 éve vagyunk együtt, augusztusban leszünk 2 éves házasok. Mi egy kis nyaralót bővítettünk ki, de a babáig érkezik még 2 szoba (össz.:90nm2 lesz). A párommal van egy közös kft-nk, aminek én az alkalmazottja vagyok úgy, mint pályakezdő, támogat a munkaügyi 9 hónapig, de 1 évig kell foglalkoztatni.A járulékaimat előre kell fizetni és ő visszafizeti.Bruttó 150.000.-re vagyok felvéve és a gyed alatt 70 v 75%át kapom majd (vagy vhogy így, javítsatok ha tévedek itt a %okkal...bocsi). De a páromban nagyon bízok, eddig még soha nem volt úgy, h vhogy ne lett volna.Anyagilag kezdünk helyrejönni és fejlődni, de semmi sem megy hipphopp. Megpróbálunk a babó érkezésére rendbetenni mindent.
Szia !
Egyik ismerősöm 16 évesen szülte az elős babát és 17 évesen a másodikat, félbehagyta a középiskolát , de tervezi folytatni vagy valamilyen szakmát kitanulni tanfolyamon , a férje dolgozik. Nem élnek nagy lábon , de a gyereknek megvan mindene , ami szükséges és nagyon szeretik őket. Persze mindent használtan szereztek vagy kaptak , a szülők házában élnek.
Szia !
Én 23 évesen szültem az első gyereket , akkor még aposomnál laktunk egy pici szobába , majd a második gyerek is még ott született. GYűjtöttünk közben amennyit csak tudtunk , a férjem a kereskedelemben dolgozik nem tul jol keres , én gyest+ családit kaptam. Azota sikerült vennünk egy kis lakást és a harmadik gyerek már itt született és most a negyedikkel vagyok terhes. Kis pénzből élünk, de a nagyszülők segitenek anyagilag egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!