Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 18 éves lány vagyok!...

Én egy 18 éves lány vagyok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek milyen az abortusz és hogy érdemes e megtartani a babát? Az én párom nem szeretné ha megtartanám. Én pedig nem igazán szeretném elvetetni. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Szép ez a vers nagyon, én is sírtam olvasása közben.

Akkor mit fogok csinálni anyák napján? Biztosan bőgni. Bár én 24 vagyok és párom nagyon örül a babának, de a családom nem. Apám azt hiszi, hogy ha nagyapa lesz akkor megöregszik. Nagymamám, aki anyám helyett anyám volt pedig azóta, hogy megtudta nem szól hozzám. Igazából nem úgy képzelte el, hogy nekem gyerekem lesz, szerinte még 40 évesen is korai lenne. Nyertem egy babát, veszítettem egy nagymamát. Soha nem vetettem volna el!

2011. ápr. 4. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsősorban jól gondold végig, hogy mit érzel a kicsivel kapcsolatban, gondold át, hogy végig tudod-e ezt csinálni mind érzelmileg, mind mindenhogy.

A párod nem ér semmit, ha rá akar kényszeríteni valamire, amit Te nem akarsz.

A tanácsom pedig az, mivel nekem nincs sajnos még gyermekem és örökbe szeretnék fogadni, hogy becsüld meg, hogy Neked részed lehet abban a boldogságban, hogy anya lehetsz. Nekem ez évek óta nem adatik meg..és valószínűleg saját gyermekkel nem is fog soha.

Vigyázz magadra és dönts jól! :)

2011. ápr. 4. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Az abortusz egy dolog,nem fáj hiszen alszol közben...a lelki teher amit cipelni kell egész életen át!Na az fáj,de kegyetlenül!A babát érdemes megtartani,hiszen tőle lesz az életed boldog!Én is küldök neked valamit!18 voltam amikor szültem:

Ha nem lennének gyerekeim, több pénzem lenne, jelentősebb anyagi javaim. Valószínűleg több helyre eljutottam volna. Többet aludnék, jobban adnék magamra. Az életem sokkal unalmasabb és kiszámíthatóbb lenne. De mint szülő, többet nevettem, gyakrabban sírtam. Többet aggódtam, többször rohantam. Kevesebbet aludtam, mégis vidámabb az életem. Többet tanultam, érettebb lettem. A szívem jobban fájt, s jobban tudtam szeretni, mint valaha is hittem. Többet adtam magamból, de cserébe értelmet nyert az életem.

2011. ápr. 5. 07:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia.7 évvel ezelőtt 17 éfvesen szültem meg a lányom és bár baromi nehéz volt de semmiért nem adnám..A legjobb döntés volt az életemben.
2011. ápr. 5. 08:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Döntöttél vmit?
2011. ápr. 5. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
teljessen felment bennem a pumpa mikor elolvastam a kérdésedet.hogy nem szégyeled magad hogy a saját hülyeséged miatt egy élet akarsz megszüntetni.és nem kell a duma hogy "véletlen" volt.érdekes én csak akkor lettem terhes mikor szerettük volna a babát.ez mind a te felelőtlenséged.anyád helyébe egy jó nagy pofonnal inditva elbeszélgetnék veled.elöbb kellett volna gondolkodnod nem most te szerencsétlen.......
2011. ápr. 5. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Mire jutottál?
2011. ápr. 5. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi válaszoltunk a kérdésedre, Te miért nem reagálsz a válaszokra?
2011. ápr. 7. 17:14
 19/20 A kérdező kommentje:
A nevelő anyukám segítene mindenben de apukámmal most költöznek éppen külön a páromat inkább hagyjuk.nagyon szeretném ha megmaradna de csak érettségim lesz.a vers tényleg szép!!köszönöm a tanácsokat.
2011. ápr. 8. 16:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Azért nem válaszoltam mert nem volt netem!!amúgy megmarad a baba.A kiskönyvét is megirattam már.Amúgy aki azt írta,hogy ne mondjam h. véletlen volt annak a válaszom csak annyi hogy aki nincs felvilágosítva hogy a felfázásra szedett antibiotikum hatástalanítja a fogamzásgátló hatását az ilyet honnan tudná és jóhogy bepánikol hogy mi történhetett.
2011. ápr. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!