Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A zenélős kisjátékokat hogyan...

A zenélős kisjátékokat hogyan mossátok-fertőtlenítitek ki? Gépben nem romlik el?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Gondolod anyukáink kimosták ezket a játékokat?

Én nem mosom ki őket. Mire ezekkel játszani fog már nem lesz annyira picike. Nem akarom ennyire sterilkörülmények között tartani a babát és nem is érdemes, mert nem lesz semmi immunrendszere. Az anyatej elég védelmet nyújt. Ennyire nem szabad aggódni és komolyanvenni azt a sok baromságot amit a média önt ránk. Néha elképedek amiket mondanak, hogy tiszta csoda, hogy életben maradtam eddig, mert a mi szüleink nem csináltak ekkora faxnit. Hol volt még a mi időnkbe az atkákat is összegyüjtő porszívó meg a hasonló vackok?! Ne aggódj!

2009. febr. 27. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
nekünk van két plüss játékunk, amin egy madzagot kell meghúzni és úgy zenélnek, mint a kiságyak zenélő-forgó játékai. azokat simán betettem a gépbe és semmi bajuk nem lett, úgyanúgy zenélnek.
2009. febr. 27. 16:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen, én is ilyen madzagal felhúzható zenélős állatkákra gondoltam.

Az első válaszolónak részben igazat adok, tényleg túl van parázva már minden, és nyilván a második gyereknél majd fele ennyi elővigyázatossági dolgot nem tesz meg az ember, de most úgy gondolom, ha van időm, és energiám erre, akkor miért is ne mossak ki minden kis ruhácskát, takarót, játékot? Amúgy nem vagyok az a domestossal a lakásban körberohangáló fajta, de szerintem ennyi belefér még.

2009. febr. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!