Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vészeltétek át a...

Hogyan vészeltétek át a terhességet és a szűlést azok akiknek szivritmuszavara volt?

Figyelt kérdés
Nem lesz baja a babának? Azt mondják egészséges a szivem,de mégis naponta ritmuszavarom van ,hol enyhébb hol erősebb.
2009. febr. 27. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Anyukámnak is szívritmuszavara van és teljesen jól vislete.Lám itt vagyok.Az a lényeg hogy mindent tarts be amit aaz orvos mond és akkor nem lesz baj.Ő nagyon élvezte és amikor terhes volt nem is voltak nagyon tűnetei.

Boldog Baba várást!

6 hetes kismama(3 hónapos kislány anyukája)

2009. febr. 27. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is küzdök ezzel a problémával,nekem előtte nem volt,csak mióta terhes vagyok.Gondolom a szív nagyobb terhelésnek van kitéve és ez okozza a néha ijesztő tüneteket.Az EKG-m jó,szóltam a dokinak róla,hogy néha érzem,hogy nem a normális ritmusban ver a szívem,mintha kihagyna.Azt mondta,ez nem kezelendő,el is magyarázta hogy miért van ez az érzés,ami valójában nem ritmuszavar,de olyan érzést kelt.Remélem bírja a szívem a gyűrődést,azért igyekszem sokat pihenni.
2009. febr. 27. 17:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Nekem is ezt mondták ,hogy nem is úgy van,de viszont nálam sokszor a semmiből jelentkezik és nagyon kellemetlen.Általában rövid ideig tart max 1-2 perc, van amikor csak 1 másodperc.Érzem ahogy össze-vissza dobog amég megtalálja a régi helyes ritmust.Van amikor elgyengülök tőle és kicsap a víz,de van amikor csak simán érzem a mellkasomban hogy mintha egy nagyobbat dobbanna.Te is ezt érzed?

Mindenkinek köszönöm a válaszát és várom a továbbiakat.

2009. febr. 28. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!