15 hetesen még el lehet vetetni egy babát?
Mond meg az anyukajelöltnek, hogy csak a 12. hétig vetetheti el.
Mint ahogy előttem is írták, rengeteg házaspár vár újszülött gyerekre, ha nincs kedve felnevelni.
Egy két gyerekes anyuka tisztában lehetne vele, hogy ha k.fél, akkor terhes lesz/lehet. Egy kosszal a védekezésről is felvilágosíthatnád őt :(
Gondolom tudta o nagyon jol, hogy elveszik a babat 12. hetig, de szerintem nem volt ra penze! Talan mindig ugy volt vele, hogy holnap, holnap, aztan kicsuszott az idobol. De az ilyen szegenyeknek ingyenes a fogamzasgatlo tabletta, es szerintem meg az abortusz is az lenne.
Szornyu. Azt viszont uzend meg neki, hogy szedjen fogamzasgatlo tablettat, ingyen, ne hozzon tobb nyomorult kicsi gyereket a vilagra, mert mar most szakad meg a szivem az ilyen kicsi babakert. Mi is var rajuk, az utes-veres, ordibalas, az ehezes, a megalazas, a lemondas, es a sarokba szoritas.
Felhaborito, szornyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!