15 hetesen még el lehet vetetni egy babát?
olyanrol hallottam, hogy ugy veszik el, hogy elcsaljak a leletet, gondolom csusztatott penzert. :(
torvenyesen ha nincs baja a babanak, 12. het utan nem vetetheti mar el.
Szia
Megtudják szakítani a terhességet nekem 14 hetesen szakították meg de ahhoz komoly orvosi indok kell pl fejlődési rendellenesség stb én életveszélyes állapotba kerültem
De ha ő azért akarja elvetetni mert neki nem kell akkor azt csak a 12.hétig tudta volna
Betöltött 12 hét után csak nagyon indokolt esetben veszik el, pl. ha beteg a baba, és ez kimutatható a vizsgálatokból (Down-kór, nyitott gerinc, egyéb rendellenességek)
Ha megszüli, és nem tudja fölnevelni, kérlek, ajánld figyelmébe a Bölcső Alapítványt, ide anonim beadhatja a babát, és nagyon sokan várnak gyermekre, akiknek sosem lehet saját.
Tényleg csak a 12. hétig veszik el! Később csak akkor, ha beteg a baba. Bár elképzelhetőnek tartom én is, hogy kis zsebpénzért hamisíthatnak leletet. Bár ez már emberölés!
Nem véletlen a 12. hét határ! De ha belegondolunk, már 6 hetesen ver a pici szíve!
Ez az örökbe adás nagyon jó ötlet, de ha belegondolok, hogy amit írsz.... cigi, pia...
Szegény baba... nem sok jó várható...
hjaj, ezt olvasni sem jó...sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen körülmények között nőnek fel. De én akkor sem támogatnám, hogy vetesse el. Szörnyű. Nagyon.
Remélem nem fog odáig jutni, hogy ha nem veszik el a babáját akkor ő csinál olyan dolgokat, hogy menjen el. És egy gyerek, aki amúgy egészséges lenne és emiatt születne betegen...hát..inkább nem is folytatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!