27-28 hetes kismamák Ti is szépen kikerekedtetek? Kilókkal hogy álltok?
Milyen nemű lesz a babátok?(bármit írhattok amúgy ami eszetekbe jut:)) )
Aki szeretne linkelhetne képet is!!!!
Szia!
27+5 hetes vagyok, +7,5 kg-nál tartokt (ajaj), és kislányunk lesz:D A drága nagyon szeret gyalogolni, folyamatosan menetel a pocakomban:) Ja és igen, szépen kikerekedett a pocakom, pont a héten vettem észre, hogy aztiii:)
ÉS kedves kérdező, arra mi a helyzet?
én is 27+5 hetes vagyok csak Nekünk kisfiunk lesz :)) + 6 kg nál tartok :((( ez kicsit kemény...bár már most azt tervezem hogy estére milyen desszertet csináljak :DDDD
Nevünk még nincs...pocakom az van bőven :DDD,,,ja és 2. baba , már van egy nővére :)
Nincs kedved linkelni képet? (csak mert mi legalább pont ugyan ott tartunk :)) )
Ma amúgy nagyon kis lusti a fiatalúr...a jóidőben meg csak úgy ficánkolt :)) én viszont ma sokkal aktívabb vagyok mint az elmúlt napokban amikor tök jó idő volt...nem tudom miért :S
Vásárlással hogy álltok??
Szia
28+2 hetes vagyok.A hasam már szép nagy, én nem érzem ekkorának de mikor tükörben megnézem mindig ledöbbenek:)Kislányt várunk eddig úgy nézz ki.Kb olyan 7 kilót hiztam eddig.Már nagyon várom h velünk legyen.Majdnem mindent megvettünk legalábbis a nagyobb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!