Várjátok már a szülést? Vagy inkább féltek tőle? Kilókkal hogy álltok?
Én 31 hetes vagyok.
Várom már a bébinket! De kicsit félek, hogy mindent jól fogok-e csinálni. (bár, igaz, biztos nem mindent...) :)
Egyébként eddgi 10 kiló van rajtam. Meglátjuk, hogy a következő 9 hétben még mennyi jön rám.
Én is 31 hetes vagyok, és rajtam is plusz 10 kiló van, de jól érzem magam a bőrömben :o) Kicsit félek a szüléstől, de szerencsére a férjem a világ legpozitívabb embere és Ő biztat, hogy minden rendben lesz :o) Ez már fél siker, a többi a babón múlik (tegnap derült ki, hogy fejvégű már, remélem marad is..:o)
üdv!
kellemes babavárást!
Én 37 hetes. Eddig 11 kg de az mind cicire és hasra.
Én várom már a szülést (bár még 1 hétig dolgozom és legalbb 1 napot jó lenne aludni előtte) és úgy gondolom, minden rendben lesz (max apa ájul majd el). Ugyanakkor amitől félek, vagyis nem is félek, csak rossz érzés, hogy olyan jó, hogy itt a baba a pocakomban. És félek, hogy nagyon fog hiányozni onnan bentről. De sajnos nem megoldható, hogy bent is legyen meg kint is így próbálok már egy ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy nem lesz örökre pocakom, nem lehetek örökké terhes.
De legalább megtudjuk végre, hogy fiú vagy lány, mert nem kérdeztük.
Te hogy vagy?
Tudom, ez nem ide tartozik, de olyan jó volt olvasni tőletek! Kívánom, hogy mindenkinek gyönyörű szülése legyen, hiszen annál nincsen szebb, mint amikor világra hozzátok a babátokat! Én legalábbis így érzem! Életem leggyönyörűbb napja volt! Fájt, de végig csak Őrá gondoltam! És itt van mostmár a kiságyban elszik nyugodtan 5 hónaposan és 1 hetesen!
Gyors és szép szülést kívánok Nektek!
Szia!
29 hetes vagyok.Pont tegnap gondoltam arra,hogy még milyen sok idő van hátra a szülésig.Eddig nagyon jól teltek a napjaim,de most már úgy érzem,hogy csiga lassúsággal fog.A szüléssel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak.Mivel első baba nem tudom mi vár rám pontosan?!De próbálok pozitív lenni.Eddig 6-7kg sikerült összeszednem,úgy néz ki ezt mind a hasamra,mert az ismerősök folyton azzal jönnek,hogy mekkora pocim van már.Persze meg kell jegyeznem,hogy alapból húsos vagyok.De nem baj,fő hogy egészséges a babám és szépen fejlődik.Kitartást kívánok a hátralévő időkhöz.Könnyű és problémamentes szülést kívánok neked és mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat, én jól vagyok.Úgy érzem kicsit többet híztam a kelleténél, de majd jövő héten kiderül a védőnőnél.Nekem nagyon lassan telik az idő, mivel itthon vagyok az eleje óta, és egyre türlmetlenebb vagyok.Már csak ha rágondodolok a babára, sírhatnékom van.Nagyon, nagyon várom már.
Nektek is könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!