Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ezekkel a kilókkal? A...

Mi van ezekkel a kilókkal? A védőnő lecseszett, mert 10 kg 3-om van és még csak 30+4 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
Azt mondja diétázzak,hanyagoljam a kenyeret és tésztát.Amúgy csak magvas,teljes kiőrlésűt eszek évek óta,tészta alig.Szinte már csak almán élek.Olyan jól érzem magam,vérnyomás,vizelet rendben,a régi farmeromat is fel tudom venni,csak gumizva!Tényleg kövér lennék?3.baba lesz és kicsinek találom a pocimat is!
2009. okt. 29. 10:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem simán hülye a védőnőd!

Most az a trendi, hogy annyi kg ahány hónap... Tele van a város fitness kismamákkal, akik ugyanolyan formásak, vékonyak mint előtte, csak pocakjuk van és hátulról az sem látszik hogy terhesek!

De nem mindenkinek van ilyen szerencsés alkata. Én eddig 3 kg híztam és még csak a 14. hetet töltöttem be. a védőnőm szerint ez teljesen ok.

szóval ne törödj vele, pláne, hogy tényleg nem eszel sokat, sőt!!!

2009. okt. 29. 10:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Több válaszokat, kérdéseket is találhatsz ezen az oldalon: vannak akik 25 kilót híznak, vannak akik 5-öt. Ez alkat kérdése szerintem amit kissebb mértékben lehet befolyásolni, de általában, az esetek többségében mindig ez a probléma, hogy a védőnő vagy a doki riogatja a kismamákat, hogy azzonnal diéta, mert irgum-burgum. Ez hülyeség.

Ráadásul a te 10 kilód egyáltalán nem átlagos szerintem, nagyon jó vagy vele.

Én a 26. héten tartottam +7 kilónál (megjegyzem egy torta látványától is hízom, ha nem tornázom) és akkor a védőnőm szintén szörnyülködött, utána meg hozzátette nagy nevetve: "Én meg 25 kilót híztam a terhesség allatt" Nagyon kedves volt, mondhatom :o( Aztán kiderült a terhességi cukrom, diétázom, azóta most jött fel még 1 kiló.

De ha nem diétáznék, szerintem én már kb. 15-20 kilónál tartanék.

Szóval ne aggódj, bár nem tudni mennyivel kezdted, de a 10 kiló abszolut normális. Én úgy álltam hozzá, hogy max 15-16 kiló jöhet, az alkatomhoz képest.

Ha a farmerodat is fel tudod venni, az azt jelenti, hogy nem fenékre, combra híztál, tehát "nem a te érdemed" :o)

Boldog további 10 hetet! És ami még utána lesz :o)

35+4 hetes km

2009. okt. 29. 10:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz!Amúgy én is úgy gondolom,hogy kb.15 kg még belefér:)Elsőmmel 24-et híztam és vígan lement!!!
2009. okt. 29. 10:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja!62-vel kezdtem és 168 cm magas vagyok.
2009. okt. 29. 10:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2.!Leírnád egy napodat étkezés szempontjából?Mit-miből-mennyit?????
2009. okt. 29. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez a helyzet. 32. hétre 10 kilót szedtem fel. 49 kilóval kezdtem a terhességet, korábban mindenki azzal nyomasztott, hogy 50 kiló alatt nem is ember az ember...Rám is jó a terhesség előtti farmer, szinte csak a pocakom nőtt meg, a védőnőm mégis nagyon ráncolta a homlokát. Vérnyomás, vizelet nálam is OK, bár én vizesedem, szerintem ezért is 10 kg az a 10 kg. Diétáznom kell nekem is, heti egy alma nappal:(
2009. okt. 29. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

25 hetesen +13 kg, és ejnye-bejnyét kaptam :P

Akkor is hízok, ha szinte csak almán élek, ahogy te is írtad. Nem tudom, mit tehetnék még, most is már majd éhen halok, mert nagyon keveset reggeliztem, de ez azért nem jó a babának sem szerintem. Velem is rendben van minden, és a legtöbb a hasamra ment.

2009. okt. 29. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőd egy hülye egyszerűen, biztos valami megrögzött fogyókurás bolond :-))) és sajnálja tőled , hogy jól érzed magad a bőrödben. Ha lement elsőre is, akkor most is le fog menni minden felszedett kiló! Ugyanmár 10 kiló mia az? Semmi :-))
2009. okt. 29. 11:23
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!Azt elfelejtettem,hogy egyáltalán nem vizesedem:)Mindenkinek nagyon jó étvágyat kívánok az ebédhez:)))
2009. okt. 29. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves vagy, be is vágtam egy nagy tál paradicsomos pennét :-), de tudnék még enni :-)
2009. okt. 29. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!