Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ezekkel a kilókkal? A...

Mi van ezekkel a kilókkal? A védőnő lecseszett, mert 10 kg 3-om van és még csak 30+4 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
Azt mondja diétázzak,hanyagoljam a kenyeret és tésztát.Amúgy csak magvas,teljes kiőrlésűt eszek évek óta,tészta alig.Szinte már csak almán élek.Olyan jól érzem magam,vérnyomás,vizelet rendben,a régi farmeromat is fel tudom venni,csak gumizva!Tényleg kövér lennék?3.baba lesz és kicsinek találom a pocimat is!
2009. okt. 29. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 2. vagyok és a cukrom miatt kell diétáznom, de egyáltalán nem bánom, és nem is érzem rosszul magam miatta. Sosem vagyok éhes, és azért az édesség is belefér.

Nekem meg van adva, hogy egy nap 170 g szénhidrátot kell megennem, és napi 5-6-szor kell ennem.

Így reggelire mindig valami szendvicset eszem teljes kiörlésű toastkenyérből kettő szeletet, plusz felvágott, sajt, paradicsom, paprika vagy ubi.

Tízóraira joghurt, gyümivel, zabkorpával, vagy csak simán annyi gyümi, hogy a ch mennyiség meglegyen.

Ebédre ha sikerül főzni normál ebéd: ha van leves kevés vagy 0 tésztával, plusz valami normál kaja. Ma pl. nem volt kedvem főzni: sült krumplit ettem fagyasztott pulykafalatkákkal ketchuppal és majonézzel :o)

Uzsira tejcsi, meg valami szendvics, esetleg pogi.

Vacsira szintén vagy az ebédből kevesebbet, vagy szintén szendvics.

Szóval nem éhezem, a cukrom így jó. Cukros cuccokat nem eszem és az üdítőkről is lemondtam már jó ideje. (hohes c és társai is rengeteg cukrot, kalóriát tartalmaznak feleslegesen, nemcsak a cola és társai)

Sőt tegnap úgy megkívántam a colát egy kisgyerek kezéből, hogy egyből vettem is egy cola zérót. Abban sem cukor, sem szénhidrát. De persze nem mindennapos ez sem.

Nasinak túrórudizok, néha norbi, néha piros pöttyös, és a rokonok sütijeit sem vetem meg, ha épp rokonlátogatáson vagyunk....

Röviden ennyi. Csodálkozom is hogy nem jönnek fel a kilók ezzel a diétával, mert ha nem lenne a babó, akkor ezzel fogyni nem hiszem hogy lehetne. Állandó evészet... fura. A babó tényleg elveszi azt, ami neki kell.

2009. okt. 29. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
10 kg mellett diéta? Én 14 kg-nál tartottam az első gyereknél ekkor. MOst 10 kg vagyok 30+5 naposan. Kövérnek egyáltalán nem mondható. Ha ilyen mondana a védőnőm leszedném a fejét.
2009. okt. 29. 14:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszike újra:)Azt is mondta a riogatónő,hogy majd rajtam marad a felesleg!!!Miért fáj neki ha az én fenekem nagyobb lesz mint volt.....?!
2009. okt. 29. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A felesleg miatt ne aggódj. Én 20 kg-val voltam több a nagyfiammal. 9 hónapos korában újra 58 kg voltam (168 cm vagyok). Ha maradna is rajtad pár kg senkinek nincs hozzá köze! Ha odafigyelsz beleférsz a 13-14 kg-ba, ami ideális is. Szoptatással pedig pár hónap alatt lemegy diéta nélkül minden.
2009. okt. 29. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!