Miért nem mondja biztosra a terhességem? Mi lehet, ha nem petezsák?
Ezt a képet kaptam az UH-on, azzal, hogy petezsákszerű képződmény. Nézegettem Google-ban petezsák képeket, és egy az egyben ilyenek! Miért nem mondta az orvos, hogy petezsák? Mi lehet, ha nem petezsák?
Szia!
Nem vagyok ugyan orvos, de nekem sokkal kisebb "fekete" pontom volt. Ma már 10 hetes babás vagyok! Sztem Ő az és reméljük lakója is van :)
Szia!
Nekem kimondottan felhívta a figyelmem az orvosom arra, hogy még nem dicsekszünk, nem híreszteljük a Babát. Akkor voltam 5 hetes kb. Elkenődve jöttem el Tőle. Következő ultrahangon mondta csak ki, hogy valóban terhességről van szó, akkor már szívhang is volt. Most 30 hetes vagyok, és szinte már hullámzik a hasam a Babánk mozgásától. :) Úgyhogy fel a fejjel! Sok sikert!
Nekem is azt mondta a fekete karikára, hogy ha terhes vagyok, akkor az az.
Két héttel később valóban ott is volt.
Amíg nincs szívhang, addig csak gyanús, hogy terhes vagy, szívhang után gravida leszel:) nyugi:)
Sziasztok! Nagyon köszi a bíztató válaszokat. :)
Most néztem, hogy rossz képet töltöttem fel, amit apa töltött le netről, hogy összehasonlítgassa a mi képünkkel. :) De az enyém is totál ilyen. :)
Még egyszer hálás köszönöm a megnyugtató válaszokat. :) Most már kevésbé aggódom. :)
A legtöbb orvos szeret biztosra menni, ami nagyon jó, és inkább legyenek ilyenek. Sajnos az elején nagy a kockázat, persze nem szabad erre gondolni, de akkor is. Szerintem ezek az orvosok tapasztalatból tudják, hogy amúgy is nagyon aggódósak a kismamák, így nem szeretnének senkit felesleges reménnyel kecsegtetni. A szívhang azért már egy elég konkrét dolog. :) Az utolsó válaszoló orvosa lehet nem tartozott a legtöbb orvos közé, de ki ilyen, ki olyan. Szerintem nem gond, hogy nem mondta biztosra.
Nyugodj meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!