Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kéne látszania már...

Mikor kéne látszania már petezsáknak, vagy embriónak az UH-n? Kétségbeestem.

Figyelt kérdés

Jan.20-án volt az utolsó mensim, febr.18 körülre nem vártam,nem is jött meg. 18-án negatívat teszteltem, de 20án már pozitivat!Igaz halványat. 22-én erős pozitiv lett reggel is, este is.

Ma voltam UH-n és semmi sem látszik, csak vastag méh.B-hcg-re vettek vért. Miért?? Valami baj van, csak nem mondják??

2009. febr. 26. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj!!! Biztos nincs semmi baj!!! A 6. hét elött nem látszik még semmi az uh.-n!

Az hogy fokozatosan erősödött a teszt jó jel.A hcg vérvételt azért nézik hogy bizonyos legyen a hormon mennyisége.Az értékből az orvos tud következtetni a terhesség korára.Lehet egy késői megtermékenyülés és beágyazódásod volt.Biztosan még nagyon kicsike és korai a terhesség azért nem látszik.Sok sikert!

2009. febr. 26. 12:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha még nem látszik semmi,nem mindenkinél szokott.Van akinél csak a hatodik héten látszik a petezsák.Mikor kell újra UH-ra menned?
2009. febr. 26. 12:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem csak túl hamar mentél, ennyi. Biztos kaptál már egy másik idöpontot. A vérböl is meg lehet állapítani, hogy terhes vagy-e. A HCG szint ilyenkor folyamatosan növekszik. A babatervezok.otthona.net-en megtalálod, hogy mennyinek kell lennie, s összehasonlíthatod a saját értékeiddel.

Itt nálunk Németországban a legkorábbi idöpontot a 42. napra adják (ekkor már látnak valamit). Persze sokminden függ a doki gépétöl is.

2009. febr. 26. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem 4,5 hetesen az UH-n 3x3 mm-es petezsákot láttak.

Ne aggódj.

2009. febr. 26. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

12:11 es. Én is Németországban élek, de engem azonnal látni akart a doki néni, meg is nézett azt mondta, eddig minden ok (szerintem még 4 hetes sem lehettem) nem látott persze még semmit. Nekem már a 22. napomtól erős pozitív volt a teszt és 28 napos ciklusaim vannak. A következő UH-m 11.03 -án lesz. Azt mondta addigra látszania kell a kis lurkómnak :o) Már nagyon várom!!!

Kedves kérdező ne izgulj!!!! :o)

Nálam sem láttak még semmit!!! :o) 2 hét és ott fog telibe vigyorogni a monitoron:o) sőt lehet már a kis szíve is verni fog :o)

Ízirájder öcsém :o) ;o)

2009. febr. 26. 12:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Már mindenfélét beképzelek magamnak:( Nem mondott semmiféle időpontot, hogy mikor menjek legközelebb!! csak erre a vérvételre küldött el, ami meg is történt.A laborban azt mondták holnap reggelre lesz eredménye a doktornál.

Ő nem saját orvosom, nemrég költöztünk.Szóval nem tudom:(

Azt mondta, hogy nem érti miért nincs terhesség, mikor a nyálkahártya 24 mm vastag. De azt is mondta h hátrahajló a méhem és nem lát semmit, illetve hogy méhenkivülis terhességet se lát, szóval ne aggódjak.

De én aggódok:(( Mi van ha ilyen üszögterhesség?

2009. febr. 26. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne izguljál már ennyire no!!!

Kiszámoltam neked, hogy most kb 5 hetes és 2 napos vagy! Még nagyon MINI!!!

28 naposnak vettem a ciklusaid.

Tessék itt az eredmény :o)

[link]

2009. febr. 26. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, a link nem működik úgy, ahogy elképzeltem, de az adataidat Te is be tudod írni!!! :o)

Ne aggódj, még nagyon minik vagytok :o)

Hidd el elővigyorog majd 2 hét múlva!!!

Ja és keress egy másik dokit!!!

2009. febr. 26. 13:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm, remélem igazatok lesz! Csak ez a doki olyan furán hümmögött nekem, hogy hát miért nem látszik semmi stb..

és ugye itt titokzatoskodott ezzel a vérvétel dologgal kapcsolatban is, nem értem miből állna azt mondani, hogy még valószínűleg kicsi a terhesség és jöjjön vissza 1 hét múlva? Még ha nem is így van, akkor sem aggódnék annyira addig:(

Volt 2 vetélésem azért vagyok ilyen feszült.

Mindkettőnél felszivódó terhesség, nincs szivhang ez volt :((

2009. febr. 26. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
5.hetes embriónak már hüvely ultrahangnál látszodik a petezsák.
2009. febr. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!