Ha 3-5 hetes terhes lennék, akkor nem csak a petezsáknak kellene látszódnia?
Csak mert máj. 7-re nem vártam,akkor halvány pozi lett a teszt,2 hét múlva erőss +. Április 25-én voltam együtt a párommal.
Ma volam dokinál,aki szerint (nem emlékszem pontosan,a számítógépet akkor csinálták,az uh-képen sincs adat...)3-4 hetes (nem emlékszem) vagyok. A képen jól kivehető az embrió! -noha elég pocsék kép készült,mert nagyon öreg(szerintem egy idős a készülék a dokival,az meg már a 70-es évei végén járhat)
Nem én mondom,hogy annyi vagyok,mert 7-8 hetes terhes vagyok. A doki szerint vagyok 3-5 hét közt. Na már most,mivel tudom,hogy az utolsó mensim ápr.8 volt,30 naposak a ciklusaim,és 25-én voltam együtt a párommal,ráadásul máj. 7-én,amikorra nem vártam, már halvány pozitív volt a teszt...
És ha jól rémlik akkor 5 hetesen amúgy is csak a petezsáknak kellene hogy látszódjon,az embriónak még nem -vagy nincs igazam? Ha az adatokat félre tesszük,és csak azt vesszük figyelembe,hogy 5 hetesen is csak a petezsák szokott látszódni,akkor sem értem,hogy lehetnék 3-5 hetes terhes? Ráadásul,mint azt már írtam,az uh-n nincs méret!! Akkor most én vagyok a hülye,és menjek vissza hozzá 1 hónap múlva,vagy keressek fel 1 másik nőgyógyászt?
Nem mondhatta a "valós terhességet":nem most voltam nála először! Az 1. kicsinél csak a 12. héttől kezdtemhozzá járni. A 2-nál ő állapította meg a terhesség tényét, akkor ugyan ennyi idő telt el az utolsó mensi óta,és 7+3 hetes volam,az uh szerint,amin ott van a méret:27,4mm volt.
Ma csak nagyon gyorsan megnézett hüvely uh-val,látta ott van,semmi konkrétum,adott képet,és ennyi.
Szolnok megye,Kunhegyes. Karcagon szültem a lányaimat. Sajnos ez agy egyetlen "nőgyógyász" itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!