Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha világra jön is így fog...

K.Andi83 kérdése:

Ha világra jön is így fog aludni és fent lenni?

Figyelt kérdés

7 hónapos kismama vagyok,és megfigyeltem,hogy szinte minden nap ugyanakkor van fent a babám. Reggel 7-8 között,délután 12-14 és 16-17,majd este 20-22 óra között. Mekkora esélye van,hogy ha megszületik is így lesz? Vagy ennek nincs semmi köze hozzá?

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 29. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert enyém is így van fent. Éjszaka jót alszik.
2011. márc. 29. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
remélem hogy nem igy lesz, mert az án babám állandóan mozog, szinte nincs is olyan ogy ne érezném ...
2011. márc. 29. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom nagyon aktív volt a pocakomban nappal, de éjjel aludt velem.

Mikor megszületett, akkor is hasonlóképp volt. Napközben szinte állandóan fent volt, éjjel aludt, mint a pociban.

2011. márc. 29. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy így lesz. 23 hetes vagyok, és mondta a múlt héten, hogy kezdjem el figyelni, hogy mi a napi ritmus, meg hogy pl az időjárásra, hogyan változik, mert úgy lesz majd ha megszületik is. Amúgy nekem is úgy van mint a kérdezőnek :)
2011. márc. 29. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam ez bejött. Éjjel soha egyszer sem éreztem őt mozogni, míg nappal nagyokat rugdosott.

És amióta hazahoztuk a kórházból, azóta átalussza az éjszakát. Most 6,5 hónapos.

2011. márc. 29. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Kislanyom nagyon aktiv volt a pocakomban, ejjel is tobbszor ereztem. Amikor megszuletett, nappal alig aludt (40 perceket) es ejjel is 3 orankent kelt. Most varom a masodik babat, es o is nagyon aktiv. Remelem azert jobb alvo lesz, mint a novere.
2011. márc. 29. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Egész éjszaka fent volt a fiam a pocakomban, nem hagyott aludni, nagyon durván nyomta odabent.

Ehhez képest 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, most két és fél éves.

2011. márc. 29. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!