Tegnap voltunk 4d-n de mindent takart amit lehetett, vagyis az arcát nagy részt? Ti is elkeseredtetek? Mentetek még egyszer vagy megvártátok a születését?
Ahol mi voltunk, meg kiküldenek sétálni, de nekem a dokim volt hogy meg is nyomkodta a gyereket vagy mondta hogy egyek egy kis csokit (habár az 2d volt)
Mi 16 hetes voltunk csak mert akkor találkoztam anyukámmal, de 20 hetes korig fér bele teljesen a képbe addig szerintem sokkal jobb.
Ahogy ti érzitek, ha elakartok menjetek megint el. de minél nagyobb annál kevesebb dolgot látni.
Én biztos, hogy ebben a helyzetbe visszamennék, de egy másik rendelőbe, ahol, ha úgy adódik ingyen csinálják a következő vizsgálatot.
Az első nekünk sem sikerült, hiába lépcsőztem, ettem-ittam, még jobban hátat fordított a picur!
Kaptunk pici fekete-fehér 3D képet arról az elkapott pillanatról, amikor sikerült az arcát látótérbe hozni! Így nem éreztük, hogy feleslegesen mentünk!
Egy fillért sem kellett fizetni, csak egy héttel később, amikor már sikerült a felvétel és a képek is jók lettek!
Egyszer mindenképp érdemes elmenni, mert nagy élmény látni és örök emlék marad!
Nekem a szonográfus addig csikizte a pocimat, amíg a lányom meg nem mutatta magát. :)
Én elmennék még egyszer, de nem ugyanoda! Valamelyik más 4D-s rendelőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!