Akik császárral szültek! Meddig szenvedtetek mire az orvos úgy döntött, hogy császár lesz? Mit éreztetek akkor? Elkeseredtetek vagy akkor már megkönnyebbülés volt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 12:19
1/13 anonim válasza:
Én nem sokat szenvedtem, délután fél6kor mentünk bre, vizsgálat ,papirok stb, egy-két fájás, aztán babám rosszul lett, pulzusa eltünt, azonnal vittek a mütöbe, zöld lett a magzatviz, igy fél 7kor megszületett. szerencsére semmi baja. a barátnöm másnap szült, ö reggel 8tol vajudott a korházban délután 4ig, mire megcsászározták, kiderült, hogy a vállán volt a köldökzsinor, igy nem tudott kibujni, nem engedte a zsinor.
2/13 anonim válasza:
24órát!Indított szülés....1óra után már 1perces fájások és 1percig tartott!Azt hittem ott halok meg!Zöld magzat vízből emelték ki a fiamat!Engem azért császároztak mert nem tágultam és a fiam sem volt rendesen a helyén!Inkább meg könnyebülés volt!Már a vége felé vért hánytam a fájások miatt ahogy elvileg tágult a méhszályam!
3/13 kisnita válasza:
Csütörtök reggel 7 kor indították és szombat délelőtt 10:53-kor vették ki császárral. Csak azt bánom, hogy nem előtt vittek a műtőbe.
4/13 anonim válasza:
Indították a szülést,két és fél napig szenvedtem! 2 nap alatt tágultam ki két ujjnyira,akkor tudtak burkot repeszteni,már zavaros volt a magzatvíz,de még órákig szenvedtem,azt mondták,hogy mostmár szülünk,megvizsgált a doki és úgy döntöttek,hogy azonnal császár! Kiderült,hogy hanyatt volt a babám,nem tudtam volna megszülni,ráadásul nagy baba is volt!
5/13 anonim válasza:
Reggel 6-kor elfolyt a magzatvíz, 10-re bementünk, semmi fájás, semmi tágulás, 6-ig lement két adag oxitocin, kézi vizsgálatok, próbálkozások, egyetlen pici görcs sem volt, igaz még csak fel sem puhult a méhszáj. F7-kor megszületett császárral a fiam, sosem bántam meg. Így alakult, pont oylan ez, mintha a másik úton jött volna. :)
6/13 anonim válasza:
Hát csajok nem irigyellek titeket. Engem vajúdás nélkül vittek a műtőbe, és ezért a mai napig áldom az orvosom nevét. A vizsgálatok alapján úgy ítélte meg, hogy azonnali műtétre van szükség.
7/13 anonim válasza:
Este 6kor elfolyt a magzatvíz, reggel fél 7től oxi, és ezáltal 2 perces fájások (szerintük nem is fájt...). Majd du 16kor császár. Nekem megkönnyebbülés. Én már délelőtt 10kor azt mondtam, hogy nem bírom tovább...
8/13 anonim válasza:
18 óra iszonyú vajúdás után nagyon nagy negkönnyebbülés volt. Indított szülésem volt, de abszolút nem tágultam.
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,hogy ennyien írtatok,és ezt nagyon köszönöm.
2011. febr. 5. 16:11
10/13 anonim válasza:
Nekem magától beindult hajnali 2-kor, 5 percesekkel mentem a kórházba. Több mint 20 órát vajúdtam, ebből 17 órát a kórházban. A ctg papírom már alig fért el a szobában. A baba végig jól volt, de mire 4 ujjnyira kitágultam már belázasodtam. Volt minden, oxitocin, burokrepesztés (enyhén mekóniumos magzatvíz), infúzió, oxigén. A végén a dokim bocsánatot kért és azt mondta, ha tudta volna már délelőtt megcsászároz. Éjfél előtt 10 perccel született a kisfiam. Magas egyenes állásban volt és nagy súlyú is volt. A buksija teljesen el volt deformálódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!