Allergiára szedett gyógyszer károsíthatja a babát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 23:38
1/4 anonim válasza:
nem szabad semmi allergiagyógyszert szedni terhesen. csak homeos szereket. szemcseppet lehet, meg néhány orrsprayt.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is allergiával küzdök és én megbeszéltem a körzeti orvosommal 2 hete hogy mit vehetnék be, mert már most kínoz és a terhesség csak felerősítette az allergiámat!
Azt a tanácsot kaptam, hogy orrspray-t tilos, szem cseppet tilos, de van egy vényköteles gyógyszer, amit amerikában terhes egereken, terhes kutyákon, és majmokon teszteltek és semmi elváltozás nem volt náluk és több kismamának is felírta már és semmi baj nem volt belőle!
A neve Loratadin HEXAL! Nem túl erős allergia gyógyszer, nekem napi 1-et írt fel, de mondta hogy a napi fél is elég, és akkor kisebb dózisba jut a szervezetbe!
szerintem beszélj te is a háziorvosoddal, hogy ő mit javasol!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. márc. 28. 16:00
4/4 anonim válasza:
nagy marhaság a 2. a szemcsepp betegtájékoztatójában van, hogy lehet használni, annyi semmiképpen nem szívódhat fel, hogy ártson, én is használom. amúgy nem háziorvossal kellene ezt megbeszélni, hanem a nőgyógyásszal..... én ugyan nem bíznék egy patkányokon kikísérletezett bogyóban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!