Magas az ínzulin színtem, Meforal nevű gyógyszer kaptam károsíthatja babát ha teherbe esek?
Lényeg az hogy terhesség esetén majd az orvosnak kell szólni , hogy mi a problémád, de magadtól ne hagyd abba, csak ha egy orvos mondta, vagy ha nagy biztonsággal kibírod a gyógyszered nélkül is.
Majd a nőgyógyász megmondja ilyenkor mit kell szedni, ez tökre egyénfüggő, de a gyógyszer az első 4 hétben nem okoz gondot, tehát mikor nem jön meg a mensid az kb a 4. hét és onnan spuri a dokihoz, és bőven elég akkor abbahagyni.
Ne aggódj, csak többször fognak rád figyelni ezmiatt.
Nekem is magas volt az inzulinszintem elozo ciklusban, de eddig harom orvos es 3 masik egeszsegugyi dolgozo mondta, hogy nem kell paraznom emiatt. Nem is kaptam ra gyogyszert! A biztonsag kedveert mult heten ujra vert vettek, ezuttal ehgyomorra. (A cukrom mult honapban nekem is jo volt, az akkori vervetel utan ket hettel, 5.5 volt es 6.1 alatt normalis.) Hatha most jobb lesz az inzulinszintem, majd ma/holnap telefonalok az eredmenyert.
Erdekes, hogy neked nem volt peteeresed, mert nekem - legalabbis ebben a honapban - tutira volt, ovu teszt is kimutatta. Remelem most babas lettem vegre es nem jon meg a mensi 3-4nap mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!