Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nem baj, ha 13 hetes...

Az nem baj, ha 13 hetes vagyok, és még nem híztam egy dekát sem?

Figyelt kérdés
Sőt fogytam is 1-2 kilot.
2008. febr. 7. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, én most vagyok 17 hetes, kb 2 hete híztam 1 kg-t a kezdeti súlyomhoz képest. Gratula a babához!
2008. febr. 7. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd fogsz hidd el. :) A terhesség utolsó harmadában szoktak a kismamik a legtöbbet felszedni.Úgyhogy élvezd amíg csinos és karcsú vagy.26 hetes kismami
2008. febr. 7. 12:24
 3/7 bettty ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj!Én is 13 hetes vagyok és én sem híztam még!Majd fogunk ne aggódj! Gratulálok a babához
2008. febr. 7. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj!Én 18hetes vagyok és eddig fél kilót szedtem fel.Gratula a babához!
2008. febr. 7. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 hetes vagyok,most tartok 4 kiló plusznál.

Én átlag 4 hetente szedek fel egy kilót.:)

Jó nagy is babám!:)

Ne aggódj a babád elveszi,ami neki kell.

Ne törődj a súlyoddal,csak Magatokkal!:)

Boldog babavárást!

2008. febr. 7. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én például a terhesség elött 85 kg voltam, nyáron fogytam 10kgot,és nem híztam vissza a terhesség végére azt amt lefogytam.81 kg mmal mentem be szülni,most 68 kg vok,szoval szerintem normális
2008. febr. 7. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ, mennyi volt a kezdősúlyod. Ha valaki sovány, akkor azért jóbb ha felszed pár kilót. Én az előttem szólótól szeretném megkérdezni, hogy hogyan csinálta azt a 68 kilót, mert én is hasonlóan indultam, nyáron voltam iszonyú sok, 88, majd fogytam mert kondiztam és diétáztam kb 5-6 kilót a terhességig, amiután 3 hónapig iszonyat rosszul voltam, így még 4 lement, azóta a 18. hét után vagyok, de még nem híztam. Szerintem szerencsére...Próbálok továbbra is odafigyelni mit eszem, de sajnos olyan finnyás lettem, hogy nemigen tudom megválogatni, hogy ekkor ezt, ekkor meg azt.:( Gyomorsav is kínoz, ennek ellenére megőrülök a gyümölcsökért, hiába rossz utána! Szóval örülnék, ha válaszolna az előttem szóló, hogy a 81ről hogyan érte el a 68at? Diétával, vagy csak úgy lement a szoptatás alatt?

Üdv mindenkinek: Anna

2008. febr. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!