Mikortól számítsak hízásra? Nem baj ha még egy dekát sem híztam?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok.Nem vagyok az a hányós fajta csak nincs étvágyam.2009. máj. 27. 20:39
1/3 anonim válasza:
Szia.Én is kb. ilyenkor kezdtem el hízni.Most meg már azon parázok hogy túl sokat is fogok.26 hetes vagyok.Majd beindul nálad is, de ha nem akkor sem kell aggódni, a baba attól még fejlődik szépen.
2/3 anonim válasza:
Én a 20. hétig semmit sem szoktam hízni, utánna 12 kg-t. Nem baj, hogy nem híztál. Valószínüleg később fogsz. De olyan is van, aki fogy a terhesség alatt. Olyanok, akik túlsúllyal kezdik a terhességet és a baba miatt jobban odafigyelnek, arra, hogy mit esznek. A babának ilyenkor sem lesz baja, mert elveszi magának, ami kell. Szóval a vitaminhiány az alultápláltság először az anyán jelenik meg. A baba ilyenkor is jól ellátott. Azért, ha nincs is nagy étvágyad, valamilyen múltivitamint szedjél, így nem fogysz ki a tartalékból.
3/3 anonim válasza:
Én az 5. hónapban kezdtem igazán hízni. 20kg jött fel, amiből már 18 le is ment. 11 hete szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!