Leszoktam a cigiről, mennyi hízásra számítsak? Éppen egy fogyókúrában is benne vagyok, eddig azzal is jól haladok, nem vagyok éhesebb sem úgy érzem, így is kell számítani hízásra?
Szia!Nekem tavaly 7hónapra sikerült abbahagyni a cigit,és 4 kg jött fel.Igaz én nehéz fizikai munkát végzek és így sikerült lemozogni a többit ami feljött volna.Ez a 4kg folyamatosan jött fel a 7 hónap alatt.Sajna visszaszoktam a cigire és a kilogrammjaim 2 hónap alatt lementek. :-(
Én mindíg gumimacit rágtam,de nem ettem sokkal többet.
Ha meg tudod állni, hogy állandóan egyél, akkor nem fogsz felszedni egyetlen kilót sem. Itt a kulcs az önfegyelem, hogy le tudd küzdeni az ingert, hogy valamit a szádba vegyél.
Anyukám egyszer kb. 10 éve fél évre leszokott a dohányzásról, de kényszerevő lett, napi egy kiló (!) kenyeret megevett "csak úgy", plusz a feltétek. Fél év alatt majdnem 20 kilót hízott. Mikor visszaszokott a cigire, lementek róla a kilók.
Barátnője viszont két cigimentes év után negyven (!) kilót hízott. Ő is visszaszokott, de mellette ugyanúgy megmaradtak a falási szokásai, így most a 170 centijéhez kb. 100 kilót nyom, úgy néz ki, mint egy bálna (akkora a hasa, mintha hét hónapos terhes lenne, XXXL-es ruhákat hord). Azóta meg siránkozik, hogy hiába a cigi, nem tud lefogyni. Hát, marhára megérte visszaszokni, mondom én.
Ez nem attól függ,hogy megállja,hogy nem eszik.
Enni kell!!!
Marad fenn 1-2 kg,mert a tápanyagok jobban tudnak hasznosulni,mivel nincs a cigi káros hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!