Tudom hogy nem ide való kérdés de egy kicsit mégis. Mi a véleményed az abortuszról?
Nincs 100%-os védekezési mód, még az elkötés sem az.
Nálunk a családban többféle "nem tervezett" baba van. Jómagam spirál mellett estem teherbe, a tesóm is spirál mellett lett, a rokon csaj esemény utáni tabletta bevételét követően ikreknek adott életet, és még sorolhatnám.
Rendben, aláírom, hogy sokan fogamzásgátlásnak használják az abortuszt, de azért azt is meg kéne nézni, hogy egy-egy fogamzásgátló mennyibe kerül. Spirál 5-50eFt, gyógyszer 3-9eFt, gumi...
Pártolom azt, hogy nem helyettem akarnak dönteni, nem akarnak (még?) rám kényszeríteni semmilyen felelősséget. Én azt gondolom, hogy soha nem mond, hogy soha. Sajnos bárki, bármikor kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor azt mondja, hogy nem tudja megtartani a babáját, ahhoz, meg gyenge, hogy megszülje és örökbe adja.
Én pl. megszültem a spirálos babámat, de biztos vagyok benne, hogy a két gyerekem mellé nem vállalnék be egy beteg gyereket. Vérezne érte a szívem, de nem áldozhatom be a gyerekeimet senkiért. Márpediglen egy beteg gyermek nem kevés áldozatot kíván.
Régebben a ksh honlapjáról letöltöttem egy abortusz-tanulmányt, (sajnos már nincsen meg) érdemes mindenkinek elolvasnia, mert (számomra) megdöbbentő adatok voltak benne (pl. nem a felelőtlen tinikből van a legtöbb, hanem az egy-két gyerekes 30-asokból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!