Tudom hogy nem ide való kérdés de egy kicsit mégis. Mi a véleményed az abortuszról?
Ma Magyarországon évente kb 40 000 abortusz van.
A megfelelő védekezést nagyon fontosnak tartom.
A mai világunk gyerekellenes.Saját tapasztalatom mikor a 4. babával terhes lettem kaptam elég sok hideget a rokonoktól.És miután megszültem ilyen kérdéseket hogy :elköttettem magam?.Minek ennyi gyerek?Elég lett volna csak kettő...stb.
Felelősnek tartom nagyban a terhes nő környezetét is.Mert sokszor az amugy is nehéz helyzetbe került anyuka,könnyebben befolyásolhatö az abortusz felé.Aztán a lelki gyötrelmeit a dolognak viselje a nő.
Ha beteg gyermekről van szó az más.
12:43-nak üzenem:
Az amit leírtál, szörnyű és embertelen.
3 évvel ezelőtt a húgomat meghívták egy összejövetelre. Drogot kevertek az italába, és amikor elkábult, visszaéltek a helyzetével. Terhes lett. Belebetegedett, kis híján beleőrült. Nem volt más választása, mint az abortusz, annyira undorodott a benne növekvő élettől. A mai napig kezelésekre jár, hogy túltegye magát a történteken. Szerinted jó lenne, ha egy gyerek élete végéig emlékeztetné erre?
Másik eset: azt írtad max. a baba állapota indokolhatja. Hát nem is olyan régen olvastam itt egy kismamáról, akinek olyan mentális betegsége van, ami akár azt is okozhatja, hogy kárt tesz a babájában. Mindannyian megpróbáltuk rábeszélni az abortuszra.
Vagy vedd a 15 éves felelőtlen csitrit? Tényleg az a legjobb, ha megszüli a gyereket és tönkreteszi az életét?
Gondolkodj el egy kicsit ezeken, és vegyél vissza a vérszomjadból. Az abortusz nem jó dolog, senki sem énekelve vállalja, hanem szükséges rossz.
12.43-as válaszoló, te már VALAMENNYI élethelyzetben voltál, amelyben egy egy nő úgy dönt, hogy az abortuszt választja?
Majd akkor írjál ilyet, ha valóban minden helyzetben úgy döntesz, hogy a baba, és nem az abortusz. A partvonalról könnyű okoskodni, de nagyfokú ostobaságra vall, ha addig amíg minden szituációban tudtál az elveidnek megfelelően dönteni (nem csak úgy gondolod, hogy nem vetetnéd el, hanem ÉLES helyzetben kell döntést hoznod) addig ilyen igazságtalan sorokat leírsz.
Ja, és még valami:
hihetetlenül álszent vagy!
Ha beteg a baba, mondjuk down kóros, akkor már nem gond, ha az általad leírt brutális gyilkosságot elköveti rajta az anyja?
Vagyis az élet csak azt illeti meg, aki egészséges? Vagy ha tuti hogy egy éves koráig meghalna, akkor már egy évet se adnál neki? Az nem minősül gyilkosságnak a szemedben?
Gondolkozzál már mielőtt ilyen stílusban megnyilvánulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!