Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon vérzik az ínyem és már...

Nagyon vérzik az ínyem és már fáj is. Mit tegyek? Ez milyen vitamin hiányra utal?

Figyelt kérdés

Akár napközben, vagy evéskor is el kezd vérezni és ma már éjjel is vérzett. Ilyenkor egy papirzsepivel rohangálok a szábban. Nem tart sokáig, de intenzív és nem szép átvány. Még itthon hagyján, de idegen helyen...

Fogorvosnak mondtam, de nem mondott semmit, csak azt, hogy majd elmúlik.

38 hetes vagyok.

2009. febr. 24. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
C-vitamin hiány, nekem az orrom vérzett. Azt mondta akkor a nőgyógyászom, hogy szedjek Rutascorbint.
2009. febr. 24. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp vegyél valami szájfertőtlenítő oldatot, lehet be van az ínnyed gyulladva. Corsodyl, Tantum Verde, de talán a Meridol a legjobb.Ezekkel csak öblögetni kell naponta kb. 3 alkalommal, attól a babónak sem lesz baja. További boldog babavárást.
2009. febr. 24. 09:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

az en fogdokim mondjuk komolyabban vette, amikor hasonlo problemaval kerestem fel, igaz, nekem csupan alig-alig verzett, inkabb az inyem volt feldagadvaj, megduzzadva napokig. Öblögetöt ajanlott, ami valoban segitett. A patikakban kaphato sok fajta, en peldaul a cserszömörceset szeretem, szerintem hasznalhato terhesen is mindegyik, hiszen csak öblögetsz vele, nem nyeled le. Ugyhogy ha elfogadod a tanacsomat, egy patikaba bemesz, es kersz öblögetöt.

Remelem hamar megszünik a panaszod, es a csodas napra mar boldogan, kiegyensulyozottan fogsz befeküdni. :)

2009. febr. 24. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia en is a corsodylt ajalnam es a paradontax fogkremet, mind a kettonek rosz az ize de nagyon hatekonyak, elsokent a corsodylt probald ki.
2009. febr. 24. 09:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!

Paradontax fogkrémet és Clorhexamed öblögetőt használok, de ennek ellenére ilyen pocsék a helyzet.

Azért gondoltam, hogy valami vitaminnal is meg lehetne még segíteni.

2009. febr. 24. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia dental higénikus vagyok.Meridol fogkrémet és oldatot használj!A corsodyl szinezi a fogakat !Nem olcso ugy 2000 ft körül kaphato az oldat a fogkréme is drága de jo!Napi 2x használhatod nyugodtan!
2009. febr. 24. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A Rutascorbin tényleg jó,és terhesség alatt is lehet szedni,erősíti a vénák falát.Én is szedtem a 12.hétig,vétzés miatt és segített:)Gyógyszertárban,recept nélkül kapható.Könnyű szülést kívánok neked:)

6hós baba anyuja

2009. febr. 24. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, fogok venni. Elég sok koronám van és félek, hogy valami bajuk lesz. Az meg nem olcsó játék ha cserélni kell.
2009. febr. 24. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a cserszömörcés szájvizet! Nekem bejött! Az én ínyem is elég gáz lett! Ettől jobb!
2009. febr. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!