Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhességnél terhesség...

Második terhességnél terhességi csíkok?

Figyelt kérdés
Az elsőnél nem volt, pedig 15 kilót híztam, most még csak 15 hetes vagyok, de felfedeztem egyet. Ez hogy lehet?
2011. márc. 23. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem elsővel se volt a másodiknál sincs még.

Hogy mitől lehet azt nem tudom.

2011. márc. 23. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem az elsővel nem volt(9kg híztam),most vagyok 26hetes km és még most sincs egy sem(4kg járok most).Nem lehet,hogy hirtelen híztál vagy nőtt a pocid és nem bírta a bőröd?Sokat krémezd,hidratáld!Én reggel-este kenem vastagon,hol testápolóval hol babaolajjal:-)

Persze ez sem mindenkinek segít,én remélem most is megúszom.

Üdv

2011. márc. 23. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! 28 hetes vagyok, es most jarok + 10 kg-nal. Az 1. terhessegemnel sem lettek csikjaim, es meg most sincsenek, holott szaraz a borom, nem kenem rendszeressen, nem iszom tul sok folyadekot, mint ahogy kene. Egyszeruen ez alkati kerdes. Anyumnak csunyan megrepedezett a bor a hasan, de mar nem emlekszik, hogy melyik terhessegenel a 3-bol.

Noverem es hugom is szult egy-egy gyereket, s annak ellenere, hogy egyikunknek sem volt nagy hasa, a noveremnek berepedezett a bore, hugomnak es nekem nem. Persze nalam meg hatra van par het, majd kiderul, hogy ez vegig igy e marad.

2011. márc. 23. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Alkati kérdés, ez az, de elsőnél nem volt. Eddig 3 kg-ot híztam, mától ezerrel krémezem. Még reménykedem, hogy nem is az, mert csak 1 cm-es :)

2011. márc. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!